Κοινωνία

Θλίψη από τον χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη - Τα συγκινητικά «αντίο» φίλων και ομάδων


Σοκ και θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Σωκράτη Σ.Κόκκαλη στο χώρο του αθλητισμού. Ο 34χρονος γιος του πρώην ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ.

Oι πρώτοι που εξέφρασαν τη λύπη για το χαμό του και τη συμπαράσταση στην οικογένειά του ήταν οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και ο μεγαλομέτοχος της πρώτης, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και ο στενός συνεργάτης και δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Αφού ενημερώθηκε η οικογένεια και οι φίλοι του, το Ιδρυμα Κόκκαλη, με μια λιτή ανακοίνωση, χθες το μεσημέρι, έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του.

Να σημειωθεί ότι η είδηση έγινε γνωστή χθες το μεσημέρι λόγω της διαφοράς ώρας με το Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ. Συντετριμμένοι οι γονείς του, Σωκράτης και Ελένη Κόκκαλη, θα κληθούν τώρα να διαχειριστούν τη μεγαλύτερη οδύνη που μπορεί να βιώσει ένας γονιός, την απώλεια του παιδιού τους. Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής της σωρού του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ στην Ελλάδα, για να γίνει η κηδεία του.

Σε βαθιά οδύνη και τα τρία αδέλφια του με τα οποία είχε ιδιαίτερο δέσιμο, ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Κωνσταντίνος Κόκκαλης και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Σοκαρισμένοι από τον απρόσμενο θάνατο του 34χρονου βενιαμίν της οικογένειας Κόκκαλη και οι φίλοι του, η σύντροφός του Μαρία Τσούτσια αλλά και ευρύτερα ο χώρος του ποδοσφαίρου από τον οποίο είχε περάσει ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ καθώς απασχολήθηκε και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Intralot αποχαιρετά το αφεντικό της

Το δικό της «αντίο» είπε η εταιρεία στην οποία ήταν CEO ο Σωκράτης Κόκκαλης junior και για λογαριασμό της οποίας βρισκόταν στο Κλίβελαντ για συναντήσεις.

Η Intralot με μία ανάρτηση στο Facebook κάνει λόγο για έναν θαυμάσιο άνδρα και ένα λαμπρό μέλος της οικογένειας, αποχαιρετώντας τον εκλιπόντα.

https://www.facebook.com/v3.0/plugins/post.php?app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2Fr%2F1e2RywyANNe.js%3Fversion%3D42%23cb%3Df4da5aca75ad7%26domain%3Dwww.eleftherostypos.gr%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.eleftherostypos.gr%252Ff2387b53f0c2ec8%26relation%3Dparent.parent&container_width=730&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fintralot%2Fposts%2F2055617257816549&locale=en_GB&sdk=joey&width=640

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακού κάνει λόγω για θρήνο στην οικογένεια του Ολυμπιακού, ενώ συγκινητική είναι η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ανακοινώσεις εξέδωσαν και οι υπόλοιπες ΠΑΕ, αλλά και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες».

Η ανακοίνωσητου Βαγγέλη Μαρινάκη

«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας. Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας.

Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!».

Διαβάστε επίσης: Η ανακοίνωση του ιδρύματος Κόκκαλη για τον χαμό του Σωκράτη junior

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιού του Σωκράτη. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν. Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός Ολυμπιακός, χαμογελαστός και ευγενής σε κάθε του έκφραση, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Συλλυπητήρια του Ολυμπιακού στην οικογένεια Παύλου Γιαννακόπουλου

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που έφυγε τόσο πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη για τον αναπάντεχο χαμό του».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θρηνούν για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Διοίκηση και προσωπικό του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης

«Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του, Σωκράτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από ομάδες και η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε, μέσω ανακοίνωση της, τα συλλυπητήρια στην οικογένεια Κόκκαλη. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τα θερμά συλληπητήρια από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στους οικείους του εκλιπόντος, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση».

H ανακοίνωση της Super League

«O πρόεδρος της Super League Ευ. Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών».

Η ανακοίνωση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη

«Επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Ένας νέος άνθρωπος, ένα καταπληκτικό παιδί, ένας χαρισματικός άντρας έφυγε αναίτια και ξαφνικά, σκορπίζοντας τη θλίψη, πρώτα από όλα στην οικογένειά του, αλλά και σε όσους είχαμε την ευκαιρία, τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε από πιο κοντά. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη σε ολόκληρη την οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη στη δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής τους. Θα είμαστε όλοι κοντά τους».

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Μελισσανίδη

«Θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου οδύνη στην οικογένεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που βυθίστηκε στο πένθος από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό ενός νέου και ιδιαίτερα αξιόλογου ανθρώπου.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Δηλώσεις για το θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ έκαναν και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

Παναγιώτης Φασούλας

«Δεν υπάρχει πιο βαθιά οδύνη από το να προηγείται το παιδί σου και να φεύγει από την ζωή πριν από εσένα. Στην οικογένεια του εκλιπόντος και προσωπικά στον Σωκράτη και την Ελένη Κόκκαλη, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλληπητήρια και την ευχή να αντέξουν στο πιο δύσκολο φορτίο που θα μπορούσε να τους τύχει».

Αδωνις Γεωργιάδης

«Οταν ένας τόσο νέος άνθρωπος φεύγει τόσο ξαφνικά από τη ζωή, τα λόγια είναι φτωχά. Συλληπητήρια στην οικογένειά του».

Ανδρέας Λοβέρδος

«Έφυγε από την ζωή ένας νέος άνθρωπος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Για τον αδόκητο θάνατο του Σωκράτη Σ.Κόκκαλη εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Γιώργος Παπανδρέου

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την αδόκητη απώλεια του Σωκράτη Κόκκαλη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς του και τα αδέρφια του».

Βασίλης Λεβέντης

«Ο αδόκητος θάνατος του υιού Σωκράτη Κόκκαλη, προκάλεσε βαθιά θλίψη. Ο πόνος είναι δυσβάσταχτος μπροστά στην απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του, στους γονείς του και στα αδέλφια του».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...