Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές

«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει πλειοψηφία στη Βουλή για να προωθήσει μια συμφωνία σε ένα σημαντικό για εκείνη εθνικό θέμα. Έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι τότε… Εκτιμώ ότι δεν υπάρχουν 151 πρόθυμοι για να ψηφίσουν ένα εθνικό λάθος» τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνουν εκλογές αν πάρει κανείς στα σοβαρά τον Πάνο Καμμένο» είπε.

Σύμφωνα με το στέλεχος της ΝΔ, η καθυστέρηση της εκλογικής αναμέτρησης απλώς θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη συντριβή της κυβέρνησης. Πρόκειται, σημείωσε, για κυβέρνηση πολύ μικρής μειοψηφίας δε χρειάζονται δημοσκοπήσεις για να το καταλάβεις. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηττηθεί ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά» εκτίμησε.

«Τα 3,5 χρόνια Τσίπρα – Καμμένου είναι χαμένα χρόνια, μας πήγαν πίσω, η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική αλλαγή» επισήμανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. «Τα προβλήματα παραμένουν, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σηκώσει το τεράστιο βάρος» είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...