Αθλητισμός

Θα τσακίσει τις άμυνες - Εξτρέμ που πετάει φωτιές στον Ολυμπιακό - Βίντεο με τα θαύματα!

Ο λόγος γίνεται για τον Πορτογάλο Ντάνι Ποντένσε, που ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα επίσημα από τον Ολυμπιακό η απόκτησή του.

Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ είναι παίκτης που ξεχωρίζει για το παιχνίδι του στα πλάγια, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός με την ίδια επιτυχία.

Η ταχύτητά του είναι το μεγάλο του όπλο και, όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν καλά το παιχνίδι του από την Πορτογαλία, οι αντίπαλοι αμυντικοί μπορούν να τον σταματήσουν μόνο με φάουλ.

H τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο αγγίζει τα 4,5 εκατ. ευρώ και είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας.

Όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν καλά την περίπτωσή του, ο Ολυμπιακός χτύπησε λίρα 100 με τη μεταγραφή του, ειδικά από τη στιγμή που έχει πορτογάλο προπονητή στην άκρη του πάγκου του, άρα μπορεί να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρηγορότερα και να πάρει από εκείνον το 110%...

Δείτε μερικά βίντεο με τον Ποντένσε σε δράση, για να καταλάβετε για τι παίκτη πρόκειται:

https://youtu.be/-ZoP0LZyNgI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...