Αθλητισμός

Θα «καεί» η Τούμπα με το... κρυφό κόλπο - Ετοιμάζει μεγάλη κίνηση ο ΠΑΟΚ, τι σκαρώνει...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και όσο περνάει ο καιρός, τόσο έρχονται στο φως νέα ονόματα, που άλλα απασχολούν τον Δικέφαλο και άλλα απλά μένουν στη σφαίρα των σεναρίων.

Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Ισλανδού επιθετικού, Μπέργκμαν Σιγκούρνταρσον, της ρωσικής Ροστόφ και μάλιστα ήταν στην αποστολή των "Βίκινγκς" στα γήπεδα της Ρωσίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πάντως, για την περίπτωσή του δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, καθώς από την πλευρά του παίκτη δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Όπως επίσης, δεν φαίνεται να υπάρχει... φωτιά για τον Ούγκο Βιέιρα, αφού κόντρα στα δημοσιεύματα, οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν καταθέσει καμία πρόταση για τον Πορτογάλο φορ.

Αυτή την στιγμή ο Δικέφαλος εξετάζει περιπτώσεις άλλων επιθετικών και όχι αυτών που έχουν αναφερθεί και δεν αποκλείεται να "σκάσει" κάτι από το πουθενά για την ενίσχυση της "ασπρόμαυρης" επιθετικής γραμμής.

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν βαρβάτο φορ, που θα έρθει και θα είναι έτοιμος να μπει αμέσως στα βαθιά, ειδικά στην περίπτωση που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φέρει πρόταση για να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Το σίγουρο είναι ότι πέραν των διαρροών από πλευράς ΠΑΟΚ και όσων γράφονται, δεν προκύπτει κάτι που να έχει βάση, για τους Βιέιρα και Σιγκούρνταρσον τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές