Υγεία

Η φούσκα στην πατούσα της μεγάλωνε συνεχώς - Όταν την εξέτασε ο γιατρός, πάγωσε με αυτό που ανακάλυψε!

Όταν μία γυναίκα παρατήρησε ένα παράξενο φούσκωμα στο πόδι της, προσπάθησε να το αγνοήσει. Άρχισε να βγαίνει όταν ήταν 15 και η Cheryl Murray δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι γι’αυτό. Καθώς όμως μεγάλωνε, μεγάλωνε και ο όγκος μέχρι που είχε το μέγεθος μπάλας του γκολφ.

Φανταστείτε ότι έπρεπε να βάζει μία μπάλα του γκολφ μέσα στο παπούτσι της – αδύνατο. Το 2014, τελικά η Cheryl είχε σχέση με ένα παιδί, τον David, ο οποίος την ρώτησε για το πόδι της. Είπε ψέματα για το τι ήταν και εκείνος το κατάλαβε. Έτσι, την έπεισε να πάει να το κοιτάξει σε έναν γιατρό.

Όταν το έκανε, πήρε την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της. Αφού είχε αγνοήσει τον όγκο για πάνω από μία δεκαετία, έφυγε από το γραφείο του με ένα πόδι λιγότερο…

Οι γιατροί πήραν την περίπτωσή της στα σοβαρά. Έκαναν πολλές εξετάσεις και βρήκαν το πρόβλημα. Η Cheryl είχε μία σπάνια μορφή καρκίνου που λέγεται σάρκωμα.

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή των κακών νέων.

Ο γιατρός της είπε πως ο καρκίνος της είχε προχωρήσει τόσο πολύ που θα έπρεπε να ακρωτηριάσει το πόδι της. Ο David την στήριζε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της. Λίγο πριν την εγχείρηση, της έκανε και πρόταση γάμου – ήθελε να της δείξει πως την αγαπούσε και πως θα ήταν εκεί για εκείνη – ότι και να γινόταν.

‘Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνον. Ήξερα πως θα έχτιζα τη ζωή μου μαζί του και αυτό μου έδινε πολύ δύναμη.’

Μετά την επέμβαση, η Murray έφυγε με καροτσάκι. Αλλά δεν ήθελε να περιμένει ή να είναι άλλο πια θύμα. Ξεκίνησε αμέσως φυσιοθεραπείες και βρήκε και προσθετικό μέλος.

Παρόλο τις δυσκολίες, κατάφερε να παραμείνει αισιόδοξη. ‘Δεν μπορώ να αλλάξω το παρελθόν. Μπορώ μόνο να συνεχίσω προς το μέλλον.’

Ηθικό δίδαγμα: Να προσέχετε τι σας λέει το σώμα σας και να μην αγνοείτε παράξενους όγκους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης