Αθλητισμός

Η μεταγραφή που γκρεμίζει την Ευρώπη είναι γεγονός - Στην Γιουβέντους ο Ρονάλντο!

Η μεταγραφή - βόμβα του καλοκαιριού στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι πλέον γεγονός.

Όπως δημοσίευσε το ‘Sky Sports’ και επιβεβαίωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της «Μεγάλης Κυρίας», η οποία αναμένεται εντός της ημέρας.

Η μεταγραφή του στην «Μεγάλη Κυρία» θα κοστίσει κάτι παραπάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο 33χρονος σούπερ-σταρ θα αμείβεται με 30 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Εντοάρντο Ανιέλι βρέθηκε στην Ελλάδα όπου κάνει διακοπές ο Πορτογάλος σταρ για να επισημοποιήσει τον «γάμο».

Η πρώην ομάδα του Πορτογάλου, Ρεάλ Μαδρίτης, με ανακοίνωση στο επίσημο website της τον αποχαιρέτησε, ευχαριστώντας τον για ότι έχει προσφέρει σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο τα τελευταία εννέα χρόνια. Από το 2009, ο «ΚΡ7» κατέκτησε τέσσερις τίτλους Τσάμπιονς Λιγκ, τέσσερις χρυσές μπάλες, ενώ έσπασε αμέτρητα ρεκόρ. Επίσης, κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου με 451 γκολ σε 438 αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές