Κόσμος

Η ανατριχιαστική τελευταία φωτογραφία! Πήρε ένα χάπι έκσταση και ξεψύχησε στην αγκαλιά της μητέρας της

Οι συντετριμμένοι γονείς της 15χρονης Shakira Pellow έδωσαν στη δημοσιότητα μια τελευταία φωτογραφία της.

Η αντριχιαστική φωτογραφία της 15χρονης Shakira είναι από τις τελευταίες της στιγμές στη ζωή. Βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η μαθήτρια από την Κορνουάλη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ένα χάπι έκσταση Duplo που πήρε με τους φίλους της.

Η μητέρα της Rita Hole θέλησε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία της Shakira λίγο πριν πεθάνει για να προειδοποιήσει τον κόσμο για τον κίνδυνο των ναρκωτικών.

Ο σύντροφός της Lee Butcher σημείωσε πως είναι τρομακτική φωτογραφία. Συζήτησαν το κατά πόσο θα έπρεπε να τη δώσουν ή όχι στη δημοσιότητα.

«Θέλουμε να πούμε σε άλλους εφήβους πως αυτό θα τους συμβεί αν συνεχίσουν να παίρνουν αυτά τα πράγματα. Η Shakira μας δεν γυρίζει πίσω. Αυτή ήταν η ζωή της και έφυγε. Θα μπορούσε εύκολα να είσαι εσύ».

Σώθηκαν 3 φίλες της Shakira

Ο Lee πίστευε μέχρι και την τελευταία στιγμή πως η Shakira θα τα καταφέρει όταν έβγαλε τη φωτογραφία. «Έβγαλα τη φωτογραφία και σκεφτόμουν ότι θα της τη δείξω αργότερα. Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι δεν θα τα καταφέρει. Τώρα βρισκόμαστε σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση. Θέλουμε η φωτογραφία αυτή να μείνει στη μνήμη της Shakira και ως προειδοποίηση σε άλλους. Θέλουμε να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους δείχνοντας αυτή την εικόνα. Τα ναρκωτικά δεν είναι για πλάκα. Σκοτώνουν ανθρώπους. Παροτρύνουμε όποιον έχει αυτά τα χάπια να τα παραδώσει στην αστυνομία και να πει από που τα πήραν. Θέλουμε απλώς να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση του κόσμου όσο μπορούμε. Αν μπορούμε να σώσουμε μια ζωή, αξίζει τον κόπο».

Εκτός από τη Shakira μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο άλλα τρία 15χρονα κορίτσια. Η κατάσταση εκείνου που βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση βελτιώθηκε. Οι άλλες δύο φίλες τους ανταποκρίθηκαν καλά στη θεραπεία μετά το τραγικό περιστατικό στην Κορνουάλη.

Οι αρχές συνέλαβαν δύο 17χρονους με την υποψία παράνομης διακίνησης ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ