Κοινωνία

Η ΑΕΛ ακύρωσε τη μεταγραφή Μπάτχα λόγω του αλβανικού αετού

Η ΑΕΛ «ακύρωσε» τη μεταγραφή του Ιντρίζ Μπάτχα, παρότι οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία.

Με ανακοίνωσή της, η θεσσαλική ΠΑΕ διευκρινίζει ότι σημαντικό ρόλο στην αλλαγή δεδομένων της υπόθεσης διαδραμάτισε φωτογραφία του παίκτη, στην οποία πανηγυρίζει σχηματίζοντας με τα χέρια τον αλβανικό αετό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ δημοσιοποιεί τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αλβανού ποδοσφαιριστού Idriz Batha, παρά το γεγονός ότι ο ρουμάνος μάνατζερ του παίκτη απείλησε με προσφυγή στη FIFA εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Δημοσιοποιούμε το γραπτό μήνυμα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Βασίλη Βάνη προς τον ρουμάνο μάνατζερ του παίκτη.

Το μήνυμα που έστειλε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ στο whatsapp προς τον μάνατζερ του παίκτη:

“Ο πιο σημαντικός λόγος που ακυρώνουμε την μεταγραφή είναι πως είδαμε μια φωτογραφία του παίκτη στο ίντερνετ που κάνει το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας και αυτό γιατί έχουμε πολλούς Σέρβους στην ομάδα μας κι επίσης η μεγάλη Αλβανία έχει μέσα της περιοχές από την Ελλάδα και οι φίλαθλοι θ’ απογοητευτούν. Θα στο εξηγήσω στο τηλέφωνο και πρέπει να το γράψεις κι εσύ. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το μήνυμα γιατί σε σέβομαι. Βασίλης Βάνης, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ”».


Himara.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...