Κοινωνία

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο από επίθεση σκύλου – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια

Η βόλτα με το σκύλο εξελίχθηκε σε εφιάλτη για μια γυναίκα, χθες (29-07-2018) στο Ηράκλειο. Και αυτό γιατί η γυναίκα και το ζωάκι της είχαν την ατυχία να διασταυρωθούν με μια 72χρονη που είχε βγάλει βόλτα το δικό της σκύλο.

Μόνο που το ζώο της 72χρονης έδειξε επιθετική συμπεριφορά και μάλιστα αφού όρμηξε στον άλλο σκύλο, προχώρησε και στην ιδιοκτήτριά του, δαγκώνοντάς της τα δάχτυλα. Η 72χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πανικός στα Τρίκαλα από πιτ μπουλ

Χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομίας, πυροσβεστικής και φιλοζωϊκών οργανώσεων για να μαζέψουν τον σκύλο. Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων το πιτ-μπουλ ξέφυγε από το οικόπεδο όπου φυλάσσεται και βρέθηκε μέσα στον οικισμό του Φλαμουλίου.

Επιτέθηκε αρχικά σε ένα κουτάβι δίπλα από ταβέρνα της περιοχής και όταν οι θαμώνες το «έδιωξαν» μπήκε σε αυλή σπιτιού και επιτέθηκε σε δεύτερο σκύλο καταφέρνοντάς του θανάσιμες δαγκωματιές.

Περίοικοι εγκλώβισαν το εξαγριωμένο πιτ μπουλ στην αυλή του σπιτιού και με την επέμβαση των ειδικών απομακρύνθηκε τελικά. Οι ιδιοκτήτες των σκύλων που δέχθηκαν τις επιθέσεις φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μηνύσεις.

Πηγή: cretalive.grtrikalavoice.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης