Κοινωνία

Ηράκλειο: Μπήκαν στο σχολείο και το διέλυσαν – Το οργισμένο ξέσπασμα μετά τις απίστευτες εικόνες καταστροφής (εικόνες)

Προβληματίζουν οι εικόνες που έρχονται από το Ηράκλειο. Οι δράστες άρχισαν να καταστρέφουν τα πάντα ενώ χαρακτηριστικό της μανίας τους, είναι το γεγονός πως έφτασαν μέχρι την ταράτσα...

Άνευ προηγουμένου είναι η επίθεση που έκαναν άγνωστοι σε συγκρότημα σχολείων στην οδό Παπαγιάννη Σκουλά, στην περιοχή της Θερίσσου, στο Ηράκλειο. Οι άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια του κτιρίου και τα έκαναν όλα «γυαλιά – καρφιά», μην υπολογίζοντας το χρόνο, τον κόπο και φυσικά τα χρήματα που ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαζί με τις διευθύντριες των σχολείων, αφιέρωσαν για να φτιάξουν ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά!

Εξοργισμένη, η πρόεδρος του Συλλόγου Νίκη Λιοπυράκη, ανήρτησε σήμερα τις εικόνες της καταστροφής, που μόνο απογοήτευση προκαλούν, μαζί με το ακόλουθο μήνυμα: «Πέρυσι σαν πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μαζί με τις Διευθύντριες, με πολύ αγάπη και κέφι είχαμε διαθέσει απίστευτες ώρες δουλειάς και χρημάτων για να κάνουμε το σχολείο μας, πιο όμορφο και λειτουργικό για τα παιδιά μας.

Απόψε κάποιοι είχαν αντίθετη άποψη… Πόσο ελεεινοί και κανίβαλοι είστε όλοι εσείς, που το μόνο πράγμα που σας ευχαριστεί, είναι να καταστρέφεται! Αυτό το κράτος που είναι..? Ο Δήμος..? Η αστυνομία…? Όλοι ΑΠΟΝΤΕΣ..!!

Να σημειωθεί πως οι άγνωστοι δράστες δεν περιορίστηκαν στα τζάμια, αφού έφτασαν ως και την καμινάδα στην ταράτσα!

Οι εικόνες καταστροφής στο σχολείο του Ηρακλείου

   Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ