Κοινωνία

«Ζωάρα» σε Μύκονο και Σαντορίνη με πλαστά χαρτονομίσματα! «Στη φάκα» οι δύο αιθέριες υπάρξεις

Την… μεγάλη ζωή στα πολυτελή κλαμπ και ξενοδοχεία της Μυκόνου και της Σαντορίνης, ήθελαν να ζήσουν δυο νεαρές αιθέριες υπάρξεις, πληρώνοντας όμως με πλαστά χαρτονομίσματα. Τα οποία, ωστόσο, ήταν σχετικά καλής ποιότητας, σύμφωνα με το newsit.gr.

Οι δυο νεαρές Ελληνίδες, από τα όνειρα για την μεγάλη ζωή, κατέληξαν σιδηροδέσμιες, κοιτώντας την θάλασσα του Αιγαίου μέσα από τα.. κρατητήρια του Α/Τ Μυκόνου! Κι αυτό διότι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

Την υπόθεση εξιχνίασε το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από πληροφορίες που είχε για την δράση κυκλώματος παραχαρακτών στην χώρα μας.

Η αρχή με τα πλαστά χαρτονομίσματα… σε διακοπές διαρκείας στην Σαντορίνη

Έπειτα από έρευνες, οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να εντοπίσουν μια 28χρονη Ελληνίδα, η οποία έκανε διακοπές διαρκείας στην Σαντορίνη. Με τρόπο άγνωστο μέχρι στιγμής για τους ερευνητές, είχε καταφέρει να φθάσουν στα χέρια της παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Και συγκεκριμένα 138 χαρτονομίσματα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση την 28χρονη. Κι αυτό φυσικά προκειμένου να διαπιστώσουν με ποιους έρχεται σε επαφή. Και κυρίως με ποιους θα διακινήσει στην αγορά του νησιού τα παραχαραγμένα χαρτονομίσματα.


Στης 2 Ιουλίου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είδαν την 28χρονη Ελληνίδα με τις χυμώδεις αναλογίες, να πηγαίνει σε εταιρεία ταχυμεταφορών. Κρατούσε ένα πακέτο στα χέρια, προκειμένου να το ταχυδρομήσει.

Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια, το πακέτο το έστελνε σε μια φίλη της 21 ετών, η οποία έκανε επίσης παρατεταμένες διακοπές στο νησί των ανέμων…

Φινάλε… στη Μύκονο!

Άμεσα ειδοποιήθηκε άλλο κλιμάκιο Αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο και έφθασε την κατάλληλη στιγμή στην Μύκονο. Έθεσε σε παρακολούθηση το γραφείο ταχυμεταφορών της συγκεκριμένης εταιρείας στο νησί, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιος θα παραλάβει το δέμα που είχε ταχυδρομηθεί από την Σαντορίνη.

Όταν πια εμφανίστηκε η 21χρονη καλλίγραμμη Ελληνίδα και παρέλαβε το πακέτο, επενέβησαν οι αστυνομικοί και την συνέλαβαν. Όπως προαναφέραμε, το δέμα περιείχε 138 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Σαντορίνη, οι οποίοι και συνέλαβαν την 28χρονη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της, βρέθηκαν άλλα τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, οι δυο νεαρές κοπέλες είπαν στις καταθέσεις τους πως ήθελαν να κάνουν πολυτελείς διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη. Πλην όμως δεν διέθεταν την οικονομική άνεση.

Ως εκ τούτου, κατέληξαν στα πλαστά χαρτονομίσματα. Δεν αποκάλυψαν, ωστόσο, τους ανθρώπους που τους τα έδωσαν να τα διακινήσουν στα δυο κοσμοπολίτικα νησιά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης