Κοινωνία

Εφιαλτικές στιγμές! Βίντεο ντοκουμέντο με την 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά


Εφιαλτικές στιγμές, στα Άνω Λιόσια, ζούσαν οι γείτονες της 55χρονης που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων.

Όπως είπαν στον ΑΝΤ1, είχαν κάνει δεκάδες καταγγελίες, αλλά η Αστυνομία περιοριζόταν στις συστάσεις. Σοκάρει η μαρτυρία γυναίκας, που ζούσε απέναντι από την 55χρονη και αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, όταν γέννησε. Όπως είπε, στην αρχή η 55χρονη μούτζωνε και καταριόταν το μωρό από το μπαλκόνι της, αλλά στη συνέχεια πλησίαζε το σπίτι της γυναίκας. Μάλιστα, είχε προκαλέσει και φθορές!

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 55χρονη κουνά επιδεικτικά μία πάνινη κούκλα με σχοινί δεμένο στο λαιμό της, και κάνει άσεμνες χειρονομίες στους γείτονες.
https://www.youtube.com/embed/OMlbDw8sG3A

Στο Δρομοκαΐτειο

Ύστερα από εισαγγελική εντολή για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε χθες εντολή για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στην οποία υποβλήθηκε η γυναίκα η οποία κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί του Δρομοκαΐτειου έκριναν ότι η 55χρονη χρήζει νοσηλείας και για το λόγο αυτό αποφάσισαν τον εγκλεισμό της.

Σε βάρος της 55χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα των απρόκλητων σωματικών βλαβών και της αντίστασης κατά της αρχής. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η γυναίκα αυτή χαράκωσε βρέφη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων και εξαφανίστηκε πριν την προλάβουν οι μητέρες των μωρών.

Την Πέμπτη, η 55χρονη εμφανίστηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου χωρίς δικηγόρο και εξαιτίας αυτού ζήτησε και πήρε αναβολή.

Αναβολή στη δίκη της

Η εξέλιξη αυτή έφερε και την αναβολή της δίκης της για τις 25 Ιουλίου 2018. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της συνηγόρου πολιτικής αγωγής των τριών μητέρων που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής, η 55χρόνη να υποβληθεί σε συμπληρωματικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα.

Νωρίτερα, αστυνομικός ενημέρωσε τους δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας πως η 55χρονη νοσηλεύεται για εξετάσεις στο Δρομοκαΐτειο καθώς οι γιατροί έχουν ζητήσει να παραμείνει για 48 ώρες προκειμένου να την παρακολουθήσουν.

«Είμαι μάνα, δεν έχω κάνει τίποτα» είπε η 55χρονη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η 55χρονη κατηγορούμενη δήλωσε ηθοποιός. Κατά την παρουσία της, χθες, στο δικαστήριο, αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας πως είναι και η ίδια μητέρα και λατρεύει τα παιδιά.

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Η 55χρονη πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του τμήματος Μεταγωγών. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο σύζυγός της φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του, πριν από περίπου έναν χρόνο, έχασε τον πατέρα της και έκτοτε αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Όσα έγιναν στο εμπορικό κέντρο

Η καταγγελία για το περιστατικό της επίθεσης μέσα στο εμπορικό κέντρο έγινε στις 10 Ιουλίου και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους γονείς. Η καταγγελία έγινε από την μητέρα μωρού και σύμφωνα με αυτή μια άγνωστη γυναίκα την πλησίασε και τραυμάτισε το μωρό στα πόδια.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η άγνωστη γυναίκα πλησίασε τη μητέρα που κρατούσε αγκαλιά το μόλις δυόμισι μηνών μωρό της και το τραυμάτισε. Η μητέρα του μωρού δεν κατάλαβε αμέσως τι έγινε παρά μόνο όταν το μωρό άρχισε να κλαίει είδε τα πόδια του που ήταν ματωμένα.

Έπαθε σοκ και το είπε στους άνδρες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου. Οι φωτογραφίες από τις πατούσες του μωρού ανέβηκαν στα social media.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ