Αθλητισμός

Επιτέλους… τέλος! Πλησιάζει ο παικταράς - Φήμες για «ναι» στο… χρυσάφι του Ιβάν - «Πέφτει» η Τούμπα

Μπορεί τα Μέσα στη Θεσσαλονίκη να αναφέρουν ότι έχει δοθεί διορία στον Πόντους Βέρνμπλουμ, προκειμένου να απαντήσει άμεσα στον ΠΑΟΚ, πριν οι «ασπρόμαυροι» αποσύρουν οριστικά το ενδιαφέρον τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει.

Όντως στην Τούμπα περιμένουν άμεσα οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση-σήριαλ του Σουηδού άσου, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι έχουν βάλει το… μαχαίρι στο λαιμό του παίκτη.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ενημερώσει αρκετές φορές, σε αυτή τη φάση των συζητήσεων υπάρχει συμφωνία σε μεγάλο βαθμό ανάμεσα στις δύο πλευρές και απομένει στην ουσία να διευθετηθούν κάποιες «λεπτομέρειες» σχετικά με απαιτήσεις που έχει ο 32χρονος άσος.

Μία από τις «ενστάσεις» που διατηρεί ο ποδοσφαιριστής αφορά, μάλιστα, τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, καθώς επιθυμεί «κλειστό» διετές, κάτι που, βεβαίως, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για να τιναχθεί στον αέρα το deal.

Γι’ αυτό, άλλωστε, εκτιμάται ότι στο τέλος θα βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές και πως ο παίκτης θα πάρει την απόφαση να πάει στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις και υπογραφές.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, λέγεται πως έχει διαμηνυθεί στον Πόντους Βέρνμπλουμ πως με αυτή του τη στάση παίζει με τη φλόγα. Από την άποψη ότι δεν έχει καλύτερη προσφορά στα χέρια του, ο ΠΑΟΚ του έχει προσφέρει ένα… τρελό συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος κινδυνεύει να το χάσει, αν οι «ασπρόμαυροι» ξαφνικά αποφασίσουν να κινηθούν για άλλη περίπτωση. Κι αυτό, όμως, το δεδομένο είναι κάτι που λειτουργεί υπέρ της ελληνικής ομάδας, καθώς ο παίκτης πιέζεται να απαντήσει θετικά, υπό τον φόβο να χάσει μία προσφορά που μάλλον ισάξια δεν μπορεί να βρει στην αγορά.

Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο σήριαλ αναμένεται να λάβει άμεσα τέλος, είτε θετικά, όπως αναμένουν στην Τούμπα και εκτιμάται στην πιάτσα, είτε αρνητικά. Ενδεχομένως και πριν την Κυριακή να έχει γίνει γνωστό αν ο Σουηδός άσος θα φορέσει τα ασπρόμαυρα ή όχι…

sportdog

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...