Αθλητισμός

Επιστροφή Τοροσίδη στον Ολυμπιακό! Φόρεσε ξανά τα «ερυθρόλευκα»


Μετά από 5 χρόνια στην Ιταλία, όπου και αγωνίσθηκε σε Ρόμα και Μπολόνια, ο Βασίλης Τοροσίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας ως ελεύθερος στους Πειραιώτες. Για τη θέση των κεντρικών αμυντικών τον υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Επιστροφή στο «σπίτι» για τον Βασίλη Τοροσίδη, αφού μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό το 2013 για την Ιταλία, ήρθε η ώρα επιστροφής στην Ελλάδα και την ομάδα του Πειραιά, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, μετά από 5 χρόνια στο εξωτερικό για λογαριασμό της Ρόμα και της Μπολόνια, θα φορέσει ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα, με την οποία κατέκτησε 5 πρωταθλήματα σε 6 χρόνια, στην πρώτη παρουσία του στην ομάδα.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει έτσι την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά, με τον Πορτογάλο προπονητή των Πειραιωτών να τον προορίζει και για το κέντρο της άμυνας, όπου αγωνίστηκε και σε κάποια παιχνίδια της Μπολόνια.

Η ανακοίνωση της επιστροφής Τοροσίδη
https://twitter.com/olympiacos_org/status/1023224431529873410?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...