Αθλητισμός

Επιληπτικό επεισόδιο για παίκτη του Απόλλωνα στην προπόνηση

Μια αρκετά δυσάρεστη στιγμή έζησε η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης που προετοιμάζεται αυτές τις ημέρες στο Καρπενήσι. Ο Λουίς Σάλσες έπαθε στη χθεσινή προπόνηση επιληπτικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο Λαμίας, για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας gazzetta.gr, ο Αργεντινός υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία βγήκε «καθαρή». Μάλιστα, ο νευροχειρούργος που τον εξέτασε, θεωρεί πως αυτό το επεισόδιο δεν σχετίζεται με τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο κρανίο περίπου πριν τρεις μήνες.

Συγκεκριμένα, στις 8 Απριλίου, όταν ακόμη ο «Μάκι» -όπως τον φωνάζουν- έπαιζε στην Χιμνάσια Χουχούι, στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αλντοσίβι, ένας αντίπαλος έπεσε πάνω στον νυν ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα με πολλή δύναμη. Τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και εκείνος έπεσε στο έδαφος σχεδόν αναίσθητος.

Άπαντες έπεσαν επάνω του. Ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από εκεί ο τότε γιατρός της ομάδας, Χούλιαν Βερσεγιόνε, δήλωνε: «Ο “Μάκι” εξελίσσεται κλινικά καλά, νευρολογικά είναι διαυγής, έχει τον προσανατολισμό του, είναι ξύπνιος και ανταποκρίνεται σε κάποιες από τις εντολές που του ζητάμε, διατηρούνται όλες οι ζωτικές παράμετροι. Έχει ακόμη κάποια ζαλάδα όταν αλλάζει θέση. Σε τρεις ή λίγο περισσότερες μέρες θα αναλύσουμε την πιθανότητα επιστροφής του στο σπίτι».

https://youtu.be/gsrTZOrU_5I

Οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» περιμένουν να δουν τις περαιτέρω εξετάσεις που πρέπει να κάνει ο παίκτης. Ειδικά εάν το εν λόγω επεισόδιο δεν προέρχεται από το κάταγμα στο κρανίο, τότε θα πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος, ώστε να διαπιστωθεί από πού προήλθε αυτή η κρίση. Φυσικά, για τους ανθρώπους του συλλόγου αυτό που προέχει είναι η υγεία του Σάλσες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διακοπή συμβολαίου θα προκύψει εφόσον ο «Μάκι» είναι αδύνατον να παίξει ποδόσφαιρο -στην παρούσα φάση τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ