Στρατός Ξηράς

Εντυπωσιακή η αποφοίτηση των πρώτων 3ετών σπουδαστών της ΣΜΥ (εικόνες)


Οι απόφοιτοι της ΣΜΥ σε μέρες δύσκολες και χαλεπές, έκαναν ένεση ηθικού σε εκατοντάδες πολίτες που τους καμάρωσαν!


Σε μια εντυπωσιακή Τελετή αποφοιτήσεως που τα είχε όλα και με την Παρουσία του ΑΝΥΕΘΑ Φώτη του Κουβέλη του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας ,στην Ελλάδα και με την Τιμητική Παρουσία των Αρχηγών ΓΕΣ και ΓΕΕΦ …

Τους καμάρωσαν οι δικοί τους άνθρωποι ,οι φίλοι τους ,αλλά και όλοι αυτοί που τους έλαχε να τους μάθουν την Στρατιωτική Περπατησιά στα τρία χρόνια της Σχολής που έκαναν αυτό που ήταν στο μυαλό εκείνων των Ανθρώπων που το Σχεδίασαν ,το οργάνωσαν και το Πέτυχαν !

Η Παρουσία εκτός των Αρχηγών ,του Στρατάρχη και του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας στην Τελετή έδειξε οτι οι απόφοιτοι της ΣΜΥ πέρασαν σε άλλη διάσταση και σίγουρα θα είναι οι Πρώτοι των Πρώτων που θα έχουν να το λένε !

Συγκινημένος ο Διευθυντής Πεζικού Υποστράτηγος Γιώργος Λιάκος παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα μαζί με τον Ταξίαρχο Τσιμπίδη Δημήτρη, τ. Διοικητές της Σχολής και οι δύο τους ,όταν αυτοί οι Σπουδαστές μπήκαν για πρώτη φορά στη Σχολή !

Η Λεβεντιά ήταν σκόρπια παντού σήμερα στη Σχολή της ΣΜΥ , με τους γονείς των Αποφοίτων να ξεσπούν σε Ζητωκραυγές και Χειροκροτήματα ,την ώρα που ο νέος Υπαξιωματικός έπαιρνε το Πτυχίο του δια χειρός Αρχηγού !

Αυτοί έδώ ήταν οι Αξιωματικοί που μερίμνησαν για τα πάντα …Για να στηθεί μια Τελετή αντάξια της Σχολής..

Πανταχού παρών ο Υποδιοικητής της Σχολής Σχής Παπαγεωργίου …Δεν άφησε τίποτε στη τύχη του ,’όπως το κάνε άλλωστε και συνέχεια !

Μην σας ξεγελά η ομορφιά της …Σε λόγο καιρό θα πιλοτάρει Μαχητικά Ελικόπτερα …12 οι νέοι απόφοιτοι , Οι Κυβερνήτες της Αεροπορίας Στρατού που αποφοίτησαν από τη ΣΜΥ !

ε

Εδώ υπερήφανος και ο Σάββας της Α.Σ που ανυπομονεί να πάρει να χειριστήρια και να πετάξει στα Ουράνια

Κατάθεση Στεφάνου απο τον Αρχηγό της Τάξης που αποχωρεί από τη Σχολή …Θα επιστρέψει χρόνια αργότερα να καταθέσει πάλι το δικό του `Στεφάνι !

Υψηλές Παρουσίες έδωσαν το παρών στη ΣΜΥ με τον Πρύτανη ανάμεσα στους Αρχηγό του ΓΕΕΦ και τον Στρατάρχη της 1ης Στρατιάς !

Ενώ σε κλοιό Αποστράτων Αξιωματικών ,φίλων και γνωστών βρέθηκε ο Αγαπητός σε όλους και λόγω καταγωγής Αρχηγός του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης …

Εδώ με τον Αξιωματικό του Θεού Μοναχό Μακάριο …οι Μεγάλες φιλίες δεν ξεχνιούνται ποτέ

Ο Αρχηγός της Ε.Φ δεν την γλύτωσε ούτε απο τους Πολεμιστές της ΕΛΔΥΚ που τον περικύκλωσαν …Η Κύπρος είναι πάντα στην Καρδιά μας δήλωσε Υπερήφανα ο Λοχίας Μπαλατσούκας Επικεφαλής των Πολεμιστών …Μεγαλώνει Η Ε.Φ επισήμανε ο Αρχηγός ,όταν οι Πολεμιστές της ΕΛΔΥΚ 74 του είπαν είμαστε έτοιμοι ξανά!

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής ευχαρίστησε όλους όσους ήρθαν στην Τελετή και καλως όρισε τους νέους Υπαξιωματικούς στη Μεγάλη Στρατιωτική Οικογένεια!

Εμφανώς συγκινημένος και ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης καταχειροκροτήθηκε όταν πήρε το λόγο για να καλωσορίσει τους νέους Υπαξιωματικούς !

Ενώ συνεχάρη και τον Διοικητή της Σχολής για την εξαιρετική δουλειά που έκανε μαζί με το Επιτελείο του…

Παρέλαση της ΣΜΥ μετά το πέρας

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...