Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες - Τι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. - Αγωνία για τις μικρές Σοφία και Βασιλική

Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης των δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται μετά τις πυρκαγιές στην Αττική και φέρονταν να εντοπίστηκαν σώα σε σκάφος με επιζώντες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και παρά τις αρχικές ελπίδες, τα κοριτσάκια που εντοπίστηκαν σε σκάφος με επιζώντες δίπλα σε έναν άνδρα δεν είναι τελικά τα δίδυμα που αγνοούνται. Ο άνδρας που φαίνεται δίπλα τους είναι τελικά ο πατέρας τους..

Νωρίτερα οι γονείς της Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο τέλος έφτασαν ακόμα και στο νεκροτομείο στου Γουδή, όπου έδωσαν δείγμα γενετικού υλικού, και πάλι χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Ένα ρεπορτάζ ωστόσο στον ALPHA τους είχε δώσει ελπίδες αφού νόμιζαν πως αναγνώρισαν τα προσωπάκια των κοριτσιών τους στην κάμερα, καθώς φαίνονται να βρέθηκαν σε ένα από τα σκάφη που περισυνέλεξαν επιζώντες. Έκτοτε όμως, παρά τις προσπάθειες των γονιών, τα κοριτσάκια δεν έχουν εντοπιστεί, με τον πατέρα τους να καταγγέλλει στον ΣΚΑΪ ότι στη Ραφήνα δεν έγινε καταγραφή των διασωθέντων.

Amber Alert για τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται στο Μάτι

Από τις 23/07/2018, στις 18:30, οι ανήλικες Σοφία Φιλιπποπούλου 9 ετών και Βασιλική Φιλιπποπούλου, 9 ετών, αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμάνάκι, στο Μάτι Αττικής.

Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια.

Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια.

Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές