Κοινωνία

Δολοφονία Ζέμπερη: «Θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι» – Διεκόπη για την Τρίτη η δίκη

Για την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουλίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, λόγω ασθένειας του συνηγόρου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου Εμμανουήλ Σοροπίδη.

Στο δικαστήριο εστάλη ιατρική βεβαίωση, η οποία βεβαίωνε το πρόβλημα υγείας του συνηγόρου.

«Αν η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι το έκανα εγώ τότε να με δικάσετε ακόμη και χωρίς συνήγορο», είπε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εφοριακού με την έναρξη της δίκης. Ανέφερε μάλιστα ότι δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με το συνήγορο του με την εισαγγελέας της έδρας να αναφέρει πως «δεν είναι πράγματα αυτά και δεν μπορεί ο συνήγορος να εγκαταλείπει τον εντολέα του στη μέση της διαδικασίας». Τελικά, η γραμματεία του δικαστηρίου επικοινώνησε με το συνήγορο και διαπίστωσε- όπως ανέφερε και η εισαγγελέας – ότι η απουσία του δεν είναι προσχηματική.

Νωρίτερα,για άλλη μία φορά ξέσπασαν οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη μόλις αντίκρισαν τον Εμμανουήλ Σοροπίδη, τον καθ ομολογίαν δολοφόνο της άτυχης κοπέλας. Κατά την προσαγωγή του κατηγορούμενου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας,  οι συγγενείς του θύματος μόλις τον είδαν δεν άντεξαν και ξέσπασαν εναντίον του.

https://www.youtube.com/watch?v=WzYRDm6MHqM

«Να ξέρετε εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι» φώναζε ο πατέρας της εφοριακού, ενώ η μητέρα της φώναζε πως περιμένει να μάθει γιατί ο Σοροπίδης «παρακολουθούσε το παιδί μου» και αν είχε συνεργό στο έγκλημα.

Στην επόμενη συνεδρίαση, το δικαστήριο αναμένεται να αποφανθεί αν θα καλέσει σε κατάθεση τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του θύματος, ο οποίος στην πραγματογνωμοσύνη επί του γενετικού υλικού αναφέρεται σε δείγματα που πιθανότατα δηλώνουν παρουσία και τρίτου προσώπου στην σκηνή του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ