Κύπρος

Δεν έχει που να σταθεί ο Καμμένος - Νέοι προπηλακισμοί σήμερα στην Κύπρο - Φώναξαν σύνθημα για τη Μακεδονία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε στο στόχαστρο πολιτών και σήμερα το πρωί, στην Εκκλησία της Φανερωμένης κατά το μνημόσυνο των πεσόντων της τουρκικής εισβολής το καλοκαίρι του 1974.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, 9 πρόσωπα προσήχθησαν το πρωί σε αστυνομικό σταθμό, για διερεύνηση του αδικήματος δημόσιας εξύβρισης του Έλληνα ΥΠΑΜ, Πάνου Καμμένου.

Τα εννέα πρόσωπα φέρονται να φώναξαν το σύνθημα «Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική», κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχονται και οι ίδιοι.

Τα εννέα αυτά πρόσωπα είναι φοιτητές και μέλη της κυπριακής φοιτητικής παράταξης ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ, με έδρα την Αθήνα. Αυτή την περίοδο τα συγκεκριμένα μέλη βρίσκονται στην Κύπρο για τις θερινές διακοπές.

Τα χθεσινά παρατράγουδα
Εξάλλου, χθες βράδυ, γύρω στις 09:10, η Αστυνομία έλαβε καταγγελία ότι τρία πρόσωπα προέβαιναν σε εξύβριση του Έλληνα Υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος παρευρίσκετο στην εκδήλωση.

Μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν επί τόπου, εντόπισαν τα τρία πρόσωπα, ηλικίας 40, 43 και 56 ετών, όλοι Ελλαδίτες, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εναντίον του 40χρονου διερευνάται το αδίκημα της ανησυχίας, ενώ εναντίον του 43χρονου και του 56χρονου διερευνάται το αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης.

Οι τρεις φέρονται να εξύβριζαν τον Πάνο Καμμένο, κάτι, όμως, που οι ίδιοι δεν παραδέχθηκαν κατά την κλήτευσή τους στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...