Απόψεις

Γ.Τράγκας: Θεωρίες συνωμοσίας και θύελλα εθνικών καταστροφών-Επιταχύνεται η ελεύθερη πτώση Τσίπρα – Καμμένου

Οι θεωρίες συνωμοσίας όποτε έχουμε άγριες φωτιές, δεν μπορούν να σκεπάσουν την ανικανότητα του κράτους, των αρμόδιων των υπουργείων να επέμβουν ταχύτατα να σβήσουν τις φωτιές. Επί μνημονίου η αφαίμαξη των πόρων του κράτους από τους ξένους τοκογλύφους επιδείνωσε την κατάσταση στον τομέα της προστασίας των δασών και της πυρόσβεσης. Υπόνοιες πάντα υπάρχουν για εμπρηστές και ξένους δακτύλους.

Ειδικά τώρα που η παρέα των εθνομηδενιστών έχει επιτρέψει να μπουν στη χώρα από την Τουρκία, κάθε «καρυδιάς καρύδια» και σίγουρα, όπως πιστεύω, ατέλειωτοι πράκτορες και εν ύπνω σαμποτέρ. Τόσο το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, όσο και η ΕΥΠ δεν έχουν κανένα φίλτρο, από ό,τι φαίνεται, για να αναχαιτίσουν τους πράκτορες που έρχονται από την Ανατολή. Επομένως, είτε ο «στρατηγός Άνεμος» φυσάει πολύ δυνατά, είτε διάσπαρτα «χεράκια» βάζουν φωτιές, ούτε ζώνες αναχαίτισης της φωτιάς έχουμε, ούτε τα κατάλληλα πυροσβεστικά μέσα.

Από όλες τις πλευρές, αυτή την εποχή «μπάζουμε», το σκάφος βυθίζεται με τον υπέροχο καπετάνιο που λέγεται Αλέξης Τσίπρας. Σε αυτή τη σύντομη παρέμβασή μου για την κόλαση που ζουν επί ώρες χιλιάδες άνθρωποι, πρέπει να θυμίσω ότι ο Καραμανλής, όταν στην κυριολεξία κάηκε η Ελλάδα, σεβάστηκε τους νεκρούς και τους τραυματίες, έσπευσε αμέσως επιτόπου και μίλησε με αυτοσυγκράτηση για πιθανό οργανωμένο εμπρησμό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός «κάηκε» δύο φορές, μία με τους γενικούς εμπρησμούς κτιρίων στην Αθήνα από αναρχικούς και άλλα ύποπτα στοιχεία και μία όταν έπιασαν όλα μαζί τα δάση φωτιά!!!Ο Καραμανλής, πολύ αργότερα, μίλησε εκτεταμένα για τις πληροφορίες και τις υποψίες του και μου έδωσε διάφορα έγγραφα – πληροφοριακά δελτία που έφτασαν στα χέρια μου.

Τώρα, ο κος Τσίπρας με αρκετά χρόνια καθυστέρηση, μιλάει πάλι για ύποπτους εμπρησμούς χωρίς όμως ο εκπληκτικός κος Τόσκας να έχει κάποια στοιχεία. Ίσως τις επόμενες μέρες μάθουμε από τον κο Τσίπρα, ότι μας έκαψαν πράκτορες, ξένες μυστικές υπηρεσίες ή κάποιοι … που θέλουν να τον ανατρέψουν. Γεγονός είναι ότι επί μνημονίου και επί Τσίπρα – Καμμένου μόνο φωτιές ανάβουνε και όχι μόνο στα δάση. Ο Αλέξης πέφτει μέσα σε τυφώνα κοινωνικών και εθνικών καταστροφών.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ