Εθνικά θέματα

Για 15 ημέρες θα μείνει στο νοσοκομείο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - Aντικαθίσταται για αυτό το διάστημα από τον Υπαρχηγό

Υπό ιατρική παρακολούθηση θα παραμείνει για 15 ημέρες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ «την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες. Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ».

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, είχε εισαχθεί την περασμένη Πέμπτη στο 251 προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων. 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, στο 251 ΓΝΑ, μεταβαίνει αυτή την ώρα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να επισκεφθεί τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Αποστολόκη.

Τον Πρωθυπουργό συνοδεύει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ. 

Περαστικά Αρχηγέ!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ