Εθνικά θέματα

ΓΕΣ: Ο ΓΕΠΣ επισκέφθηκε Σχολές και Μονάδες του Στρατού στη Μακεδονία (Εικόνες)

Επισκέψεις σε Μονάδες και Σχολές πραγματοποίησε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού (ΓΕΠΣ) και Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης, το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ, το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου 2018, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού (ΓΕΠΣ) - Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης, επισκέφθηκε Σχολές και Μονάδες στην Μακεδονία. Συγκεκριμένα, ο ΓΕΠΣ επισκέφθηκε τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), τη Σχολή Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΣ), το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού (ΚΕΑΣ), το 3ο Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού (3ο ΤΕΑΣ), την 390 και 658 Προκεχωρημένες Αποθήκες Πυρομαχικών (390 - 658 ΠΑΠ), τη 2η Διοίκηση Αποθηκών Καυσίμων (2η ΔΑΚΑ), το 785 Τάγμα Εφοδιασμού Μεταφορών (785 ΤΕΜ) και τη Β΄ Μοίρα Καταδρομών (Β΄ ΜΚΔ).

Κατά την επίσκεψη του Υ/ΓΕΣ, διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και λειτουργικότητα των μέσων, το υψηλό ηθικό και το επιθετικό πνεύμα που διακατέχει το προσωπικό, το οποίο αποτελεί τον σημαντικότερο πολλαπλασιαστή ισχύος του Στρατού Ξηράς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ