Αθλητισμός

Βόμβα με Athens Αlive, Tσίπρα και Γιαννακόπουλο

Εξελίξεις στο πρότζεκτ του Athens Alive έρχονται από εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, αφού αναμένονται στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι του κονσόρτιουμ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Φαίνεται ότι με το Σκοπιανό, το προσφυγικό και όλα τα καυτά θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, πήγε πίσω η συνάντηση, που ήταν να γίνει πριν από μερικές ημέρες, αλλά τελικά θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, κάτι που σας γράψαμε πριν από ένα περίπου μήνα, στις 4/6!

Στη νέα συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναμένεται να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για το εν λόγω εγχείρημα και θα παρουσιαστεί στον πρωθυπουργό το σχέδιο που υπάρχει έτοιμο από την ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι ότι πριν γίνει η περίφημη συνάντηση θα έχουν γίνει οι προεργασίες από τις ομάδες εργασίας που έχουν συστηθεί προ διμήνου από την πλευρά της Κυβέρνησης αλλά και των ίδιων των «συμπαικτών» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πρότζεκτ του Athens Alive δεν συνδέεται με την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλα "τρέχει" ανεξάρτητα από αυτή.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...