ΗΠΑ

"Βόμβα" από τον διευθυντή Υπηρεσιών Πληροφοριών των ΗΠΑ: Ίσως ο Πούτιν να ηχογράφησε τη συνάντηση με τον Τραμπ (βίντεο)


"Φωτιές ανάβει ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ Νταν Κοτς, ο οποίος σε δηλώσεις του στο MSNBC ανέφερε ότι υπάρχει το ρίσκο ο Βλαντίμιρ Πoύτιν να έχει ηχογραφήσει τη συνομιλία του με τον Ντόναλντ Τραμπ, επισημαίνοντας ότι στη σύνοδο στο Ελσίνκι ήταν μόνος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μαζί με τους διερμηνείς.

Όπως τόνισε, αναφερόμενος στα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για την υπόθεση εμπλοκής της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016: "Ήταν σημαντικό να πάρω θέση για λογαριασμό της κοινότητας των υπηρεσιών πληροφοριών. Πίστευα ότι έπρεπε να διορθώσω αυτά που ελέχθησαν. Είναι προφανές ότι ευχόμουν να είχε κάνει μία διαφορετική δήλωση. Έκανα απλά τη δουλειά μου".

Στο ερώτημα αν γνωρίζει τι συζητήθηκε, υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι επικρίνοντας την απόφαση του Τραμπ να συναντηθεί μόνος του με τον Πούτιν. "Όσο περνάει ο καιρός, ο πρόεδρος αποκαλύπτει κάποια πράγματα, οπότε θα μάθουμε όλο και περισσότερο. Αυτό είναι προνόμιο του προέδρου".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης