Κόσμος

Βρετανίδα εξυμνεί την Ελλάδα στο Λονδίνο

Τις ομορφιές της Ελλάδας εξύμνησε η Βρετανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, Βικτόρια Χίσλοπ μέσα από τις προσωπικές της βιωματικές εμπειρίες που μοιράστηκε με το κοινό, σε ειδική εκδήλωση του ΕΟΤ «Traveller's Tales with Victoria Hislop», που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, σε συνεργασία με το έγκριτο και εξειδικευμένο στον τουρισμό περιοδικό Condé Nast Traveller.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας του ΕΟΤ, στη βάση των στρατηγικών κατευθύνσεων της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά για την ανάδειξη της Ελλάδας σε παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, που προσφέρει μοναδικές αυθεντικές εμπειρίες.

Αφιερωμένη στην Ελλάδα και τον τουρισμό, η εκδήλωση απευθυνόταν σε υψηλού εισοδηματικού επιπέδου κοινό με ειδικά και θεματικά ενδιαφέροντα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η κ.Χίσλοπ παρουσίασε τη μοναδικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και μίλησε με ενθουσιασμό για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη χώρα μας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αρχισυντάκτρια του Condé Nast και του Vanity Fair, κα Michelle Jana Chan.

Οι προσκεκλημένοι αναγνώστες του Condé Nast, δημοσιογράφοι και διασημότητες, μεταξύ των οποίων ο δημοφιλής παρουσιαστής εκπομπών και γευσιγνώστης Jonathan Phang, απόλαυσαν ελληνικά εδέσματα και μενού γευσιγνωσίας και γνωριμίας με τα ελληνικά προϊόντα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ