Κοινωνία

«Βλέπω το γιο μου στις φωτογραφίες από την παραλία»: Ώρες αγωνίας για τον πατέρα 13χρονου αγνοούμενου στην Αργυρά Ακτή (εικόνες, βίντεο)


Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό των αγνοουμένων με γονείς να αναζητούν τα παιδιά τους και παιδιά να αναζητούν τους γονείς τους μετά τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Νωρίτερα σήμερα, μία δραματική έκκληση απηύθυνε ο πατέρας του 13χρονου Δημήτρη Αρίστου Αλεξόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, με την οποία ήταν μαζί σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ο λόγος γίνεται για ένα αγόρι που φορούσε κόκκινη μπλούζα και στεκόταν δίπλα σε ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη απηύθυνε έκκληση στον άνθρωπο που έβγαλε τις φωτογραφίες, Νίκο Καλογερίκο, είτε να επικοινωνήσει είτε με το Star, είτε με την οικογένεια.

Παράλληλα, ο κ. Σωτήρης Ντουρμούσης, ο οποίος τις δραματικές ώρες της πύρινης τραγωδίας βρισκόταν στην παραλία της Αργυράς Ακτής, είπε στον πατέρα του 13χρονου Δημήτρη ότι τον είδε με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.

Ωστόσο, τόσο ο μικρός Δημήτρης, όσο και η γιαγιά του, δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από το βράδυ της «μαύρης» Δευτέρας.

Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν στις 18:00 της Δευτέρας, όταν ο 13χρονος και η γιαγιά του ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του θείου του παιδιού στο Μάτι και κατευθύνονταν στην παραλία. Το αυτοκίνητο, μάλιστα, βρέθηκε άθικτο και κλειδωμένο, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των γονιών.

Το σχετικό βίντεο:
https://player.vimeo.com/video/281848197?app_id=122963

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές