Κοινωνία

Αυτή θα είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της Τατιάνας Στεφανίδου

Την τελευταία της εκπομπή έκανε χθες στο Epsilon, έπειτα από τρία χρόνια στον αέρα του καναλιού η Τατιάνα Στεφανίδου. Ο αποχαιρετισμός της στους τηλεθεατές και η δυναμικότητα την οποία έβγαλε κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής της σχολιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μαζί με τον σχολιασμό της η παρουσιάστρια έδωσε και την επιβεβαίωση για τις φήμες που θέλουν την Τατιάνα Στεφανίδου να εντάσσεται τη νέα σεζόν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Παρόλο που η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου δεν αποκάλυψε κάτι στους τηλεθεατές της για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι η νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ θα έχει και πάλι κοινωνικό χαρακτήρα.

«Ήταν πολύ δυναμικός ο τρόπος που αποχαιρέτησε. Η Τατιάνα αποχαιρέτησε και πάει αλλού… Κάνει να πούμε που πάει; Πάει στον ΣΚΑΙ. Όχι με κάτι διαφορετικό. Με κοινωνικότατη εκπομπή. Και πολλή δυνατή εκπομπή. 12:00 με 14:00. Εκεί που είναι Οι Αταίριαστοι. Τώρα μη με βάζετε να λέω πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές