Αθλητισμός

Αρχηγός Ζέκα στην Κοπεγχάγη! Το περιβραχιόνιο στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού


Ο Κάρλος Ζέκα είναι ο νέος αρχηγός της Κοπεγχάγης, μετά από απόφαση του προπονητή των Δανών, Στάλε Σολμπάκεν, ο οποίος και προτίμησε τον Πορτογάλο διεθνή με την Εθνική Ελλάδας, παρότι βρίσκεται μόλις ένα χρόνο στην ομάδα.
Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Κάρλος Ζέκα θα αποτελέσει και τον αρχηγό της Κοπεγχάγης, αφού με τις εμφανίσεις του στην ομάδα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση όλων στη Δανία.

Την απόφαση έλαβε μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας, Στάλε Σολμπάκεν, ο οποίος και έχρισε νέο αρχηγό της Κοπεγχάγης τον Πορτογάλο, «καθαιρώντας» ουσιαστικά τον Κβιστ, που ήταν αυτός που φορούσε μέχρι πρόσφατα, το περιβραχιόνιο.

«Είναι τιμή να είμαι ο αρχηγός της ομάδας και των συμπαικτών μου. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του ρόλου μου, αλλά αυτό δεν με αλλάζει ως ποδοσφαιριστή ή ως άνθρωπο. Για μένα, η ομάδα είναι το μόνο που μετράει και υπάρχουν και άλλοι ηγέτες στο ρόστερ, όπως ο Κβιστ, ο Μπιελάντ και ο Βίκτορ. Όλοι δουλεύουμε μαζί για να εκπληρώσουμε τους στόχους που θα θέσουμε», σχολίασε σχετικά ο Ζέκα.

Η ανάρτηση της Κοπεγχάγης για τον αρχηγό Ζέκα

https://twitter.com/FCKobenhavn/status/1021742471355744258?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ