Κόσμος

Απίστευτο: 15χρονη Κινέζα γέννησε στο δρόμο μπροστά στη μητέρα της - Δεν φαντάζεστε ποια ήταν η αντίδραση της γιαγιάς (εικόνες)

Σοκ στην κοινή γνώμη της Κίνας προκάλεσε η συμπεριφορά μιας γιαγιάς, που πέταξε στο έδαφος το εγγόνι της, λίγο αφότου το έφερε στον κόσμο η 15χρονη κόρη της στο δρόμο.

Αντί να αγκαλιάσει το μωρό η άσπλαχνη γυναίκα το πέταξε κάτω, φωνάζοντας «δεν μπορούμε να το κρατήσουμε». Ενώ ούρλιαζε στην κόρη της, λέγοντας της ότι «είναι πολύ νέα για να γίνει μητέρα».

Περαστικοί έμειναν άναυδοι με το φέρσιμο της γυναίκας, ενώ οι φύλακες του νοσοκομείου της πόλης Ταϊσίνγκ μετέφεραν στη συνέχεια την έφηβη μητέρα και το νεογέννητο μέσα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η 15χρονη κοπέλα σπούδαζε σε άλλη πόλη της ανατολικής Κίνας και πήγε στο σπίτι της μητέρας της για να περάσει τις διακοπές. Εκείνη παρατήρησε κάποια στιγμή ότι η κόρη της αιμορραγούσε στα γεννητικά της όργανα και εκλαμβάνοντας τις ωδίνες του τοκετού ως δυσμηνόρροια αποφάσισε να την πάει στο νοσοκομείο της πόλης. Δεν πρόλαβαν, όμως να κατέβουν από το λεωφορείο και η κοπέλα άρχισε να γεννά μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια της μητέρας της. Περαστικοί ανέφεραν ότι η άσπλαχνη γιαγιά αντί να πάρει το μωρό μέσα στο νοσοκομείο, το παράτησε στην άκρη του δρόμου.

Η νεαρή μητέρα υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση του πλακούντα, ενώ στο νεογέννητο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Όσο για τη γιαγιά; Στην αστυνομία που την ενημέρωση ότι η εγκατάλειψη βρέφους συνιστά ποινικό αδίκημα, απάντησε ότι κάνει πλέον «σχέδια» για την κόρη της και το εγγόνι της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...