Κόσμος

Απίστευτος λόγος που αρνήθηκαν φιλοδώρημα σε Χριστιανό σερβιτόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας χριστιανός σερβιτόρος σε εστιατόριο στο Τέξας στερήθηκε το φιλοδώρημα που δικαιούτο καθώς οι πελάτες τον χαρακτήρισαν τρομοκράτη, πιθανώς λόγω του αραβικού του ονόματος.

Ο σερβιτόρος αντέδρασε με ψυχραιμία και είπε ότι βλέπει την κατάσταση αυτή ως δοκιμασία της πίστης, αλλά είπε ότι ο Ιησούς Χριστός πέθανε στο σταυρό και για τους ρατσιστές.

Ο Khalil Cavil, 20 ετών, ο οποίος εργάζεται για το Steak House της Saltgrass, έγραψε για την εμπειρία του την περασμένη Κυριακή σε μια δημοσίευση στο Facebook.

"Χθες το βράδυ στη δουλειά έλαβα αυτό το σημείωμα από ένα από τα τραπέζια μου, δεν ήξερα τι να σκέφτώ ούτε τι να πω, ανακατεύτηκε το στομάχι μου, μοιράζομαι αυτό επειδή θέλω να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι αυτός είναι ο ρατσισμός , και αυτό το μίσος εξακολουθεί να υπάρχει.Αν και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, εξακολουθεί να είναι κάτι που θα δοκιμάσει την πίστη σας ", έγραψε ο Cavil, με μια σύνδεση με την παραλαβή του λογαριασμού στην οποία ο ανώνυμος πελάτης είχε περιβάλει το όνομα" Khalil " με στυλό, και είχε γράψει "δεν δίνουμε φιλοδώρημα σε τρομοκράτες".

"Όλη την ημέρα έπρεπε να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι ο Ιησούς πέθανε και γι 'αυτούς τους ανθρώπους, αποφάσισα να αφήσω αυτό να με ενθαρρύνει", πρόσθεσε ο σερβιτόρος.

Ο Cavil είπε σε ένα τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο στο Midland ότι πήρε το όνομά του από έναν φίλο του πατέρα του που σκοτώθηκε σε ένα ατύχημα ενώ υπηρετούσε στο στρατό.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Saltgrass Steak House Terry Turney δήλωσε: "Είμαστε δίπλα του και στηρίζουμε τον υπάλληλό μας".
Ο Turney πρόσθεσε: "Ο ρατσισμός οποιασδήποτε μορφής είναι απαράδεκτος και έχουμε απαγορεύσει στον πελάτη να επιστρέψει στο εστιατόριο μας".

Ο Cavil, το όνομα του οποίου σημαίνει "φίλος" στα αραβικά, δήλωσε ότι δεν θέλει η κατάσταση να αφορά μόνο τον εαυτό του.

"Πρόκειται για το μίσος που συνεχίζεται, το οποίο είναι ακόμα εδώ και επικρατεί. Θέλησα απλά να το καταλάβουν οι άνθρωποι", είπε.

Σε μια συνέχεια της δημοσίευσης Facebook την Τετάρτη, ο σερβιτόρος ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που τον υποστήριξαν, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς του.

"Για όλους τους ανθρώπους που μου έστειλαν χρήματα, θέλω να σας ευχαριστήσω επίσης. Θέλω να καταστήσω ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται ποτέ για τα χρήματα. Ήταν για να σβήσουμε το ρατσισμό και να μοιραστούμε την αγάπη του Ιησού,γιατί πιστεύω ότι η πραγματική αλλαγή συμβαίνει όταν αρχίζουμε να μιλάμε για το θέμα και να αναγνωρίζουμε ότι είναι εκεί ", έγραψε.

"Με μεγάλη προσευχή αποφάσισα να τοποθετήσω όλα τα χρήματα που έλαβα στο ιεραποστολικό έργο μέσα από την εκκλησία μου ", πρόσθεσε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=C3W_0FY4GaA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ