Κοινωνία

Ανατριχιαστικό θρίλερ! Βρήκαν 11 μέλη οικογένειας κρεμασμένα με δεμένα μάτια

Απίστευτο θρίλερ με θύματα 11 μέλη οικογένειας. Οι αρχές προσπαθούν να λύσουν το ανατριχιαστικό μυστήριο στο Νέο Δελχί.

Οι αρχές βρήκαν 11 πτώματα στο σπίτι της οικογένειας, 10 από τα οποία ήταν κρεμασμένα από την οροφή με δεμένα μάτια. Τα θύματα ανήκουν στην ίδια οικογένεια και ζούσαν σε σπίτι στο χωριό Burari στο βόρειο τμήμα στο Νέο Δελχί.

Η αστυνομία ερευνά αν τα θύματα, τέσσερις άντρες, τρεις γυναίκες και τέσσερα κορίτσια, αυτοκτόνησαν ή δολοφονήθηκαν όπως ανέφερε ο αστυνομικός Vineet Kumar. Επισήμανε ότι δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα αυτοκτονίας. Δεν υπήρχαν τραύματα από σφαίρες στα θύματα και καμία ένδειξη παραβίασης της εισόδου στο σπίτι.

Τα 10 από τα θύματα είχαν δεμένα μάτια και βρέθηκαν κρεμασμένα σε μια σιδερένια σχάρα στην αυλή του σπιτιού. Η σορός μιας 70χρονης γυναίκας βρέθηκε στο πάτωμα του σπιτιού.

Η οικογένεια ζούσε στο ίδιο σπίτι για πάνω από δύο δεκαετίες σύμφωνα με ρεπορτάζ της Hindustan Times. Το σπίτι ανήκει σε επιχειρηματία που είχε κατάστημα με κόντρα πλακέ και γαλακτομικά.

Μυστήριο για τις αρχές

Ήταν στις 8 το πρωί της Κυριακής που γείτονάς τους πήγε να δει τον επιχειρηματία και βρήκε την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και τα 10 θύματα κρεμασμένα.

Κάλεσε αμέσως τις αρχές. «Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Η αστυνομία κάνει έρευνες. Ας περιμένουμε την έρευνα να ολοκληρωθεί» δήλωσε ο επικεφαλής υπουργός στο Νέο Δελχί Arvind Kejriwal. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter από το κυβερνών κόμμα ακούγονται οι γείτονες να λένε στον Arvind Kejriwal πως η οικογένεια ήταν απασχολημένη με τις προετοιμασίες γάμου.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια μετά και το περιστατικό στις 18 Ιουνίου. Δύο αντίπαλες συμμορίες άνοιξαν πυρ στην κύρια αγορά Burari. Πέθαναν τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 5.

Γείτονας της οικογένειας δήλωσε πως δεν θα μπορούσαν να έχουν αυτοκτονήσει. Είχε μιλήσει σε ένα από τα θύματα το βράδυ του Σαββάτου και όπως δήλωσε δεν έδειχνε κανένα σημάδι άγχους. Ο αστυνομικός Rajesh Khurana είπε στους δημοσιογράφους πως ερευνώνονται όλα τα σενάρια και δεν μπορούν προς το παρόν να αποκλείσουν τίποτα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...