Κοινωνία

Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο μέσα στη δίνη της φονικής πυρκαγιάς

Σοκάρει η δύναμη και ο ήχος της φωτιάς – Πως επιβίωσε μετά από αυτό

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει στις οθόνες μας πολλά βίντεο με τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική. Εικόνες που, αν και μακρινές, ήταν χαρακτηριστικές της μανίας της φωτιάς που έσπειρε το θάνατο και κατέκαψε το Μάτι και το Νέο Βουτζά.

Στο φως ήρθε ένα νέο βίντεο που κόβει την ανάσα. Πρόκειται για έναν άνδρα που κατέγραψε για αρκετά λεπτά τη μάχη με τις φλόγες που περικύκλωσαν αυτόν και το σπίτι του. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα η δύναμη της πυρκαγιάς, πως οι φλόγες «τρέχουν» από δέντρο σε δέντρο και τελικά περικυκλώνουν και τον ίδιο.

Το ευχάριστο όμως είναι πως ο άνδρας μαζί με δύο από τις τρεις γάτες του, επιβίωσαν, αφού έμεινε κολλημένος σε τοίχο της οικίας του με τις φλόγες να περνάνε δίπλα του και τελικά υπέστη μόνο λίγα εγκαύματα. Στη συνέχεια κατόρθωσε να μπει στο γκαράζ και τελικά να σώσει τη ζωή του.

Δείτε επίσης:   Αποκαλυπτικά στοιχεία για το όργιο αυθαιρεσίας στο Μάτι

Οι λέξεις είναι ελάχιστες μπροστά στις εικόνες που ακολουθούν…

https://www.youtube.com/watch?v=IM7cBASa4CM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...