Κοινωνία

«Ακούγαμε στριγκλιές, καιγόντουσαν τα μάτια μας, τα παιδιά μας τρέμανε»! Συγκλονιστική περιγραφή του πύρινου ολέθρου! (βίντεο)

Κάθε νέα μαρτυρία που έρχεται από τον τόπο της τραγωδίας είναι και πιο ανατριχιαστική. Ο κος Μάκης ήταν εκεί το απόγευμα της Δευτέρας, στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι. Ο ίδιος και η οικογένειά του κατάφεραν να σωθούν κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο. Πίσω του, όμως, έμειναν κάποιοι που δεν πρόλαβαν.

Ο ίδιος περιγράφει στην εκπομπή Αταίριαστοι:

«Μπήκαμε μέσα στο αυτοκίνητο για να φύγουμε και ξαφνικά άναψε παντού γύρω μας φωτιά, σαν να μας βομβάρδιζε μια φωτιά από πάνω. Αφήνω το αυτοκίνητο, ήταν κόσμος που δεν είχα ξαναδεί και τους λέω ελάτε έχει δίοδο προς τα πέρα, γιατί πίσω από την πλευρά που ερχόμασταν εμείς καιγόντουσαν τα δέντρα και είδα ότι μόνο εκεί είναι ανοιχτά. Ο άνθρωπος που είχε το σπίτι άνοιξε τις πόρτες να φύγουμε προς τον γκρεμό στη θάλασσα.

Δεν είδα πίσω κόσμο μου να έρχεται γιατί όλους τους είχα βάλει μπροστά να τρέχουνε, κάποια στιγμή που γυρνάω το κεφάλι μου μού φεύγει το παιδί στον γκρεμό. Γυρνάω και το πιάνω και κουτρουβαλήσαμε στον γκρεμό, μου έσπασαν τα δάχτυλα. Πέσαμε στον γκρεμό. Μου είπαν από κάτω που με είδαν ότι ήμουν ο τελευταίος που κατέβηκα και από πάνω ακούστηκε αυτό το «φουπ» που κάνουν οι φλόγες και πετάχτηκαν οι φλόγες μέσα στη θάλασσα!

Βουτήξαμε τα κεφάλια μας μέσα. Ακούγαμε στριγκλιές και νομίζαμε ότι ήταν από τις δίπλα παραλίες που φοβόταν ο κόσμος. Πέφτανε πάνω μας τα κάρβουνα και οι στάχτες και μας έκαιγαν, είχε νυχτώσει, να μην μπορούμε να βγούμε πουθενά".

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

https://youtu.be/6hE1K13C3ik

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ