Κόσμος

Άνοιξε η γη και τους κατάπιε στη Ρωσία (βίντεο)

Καλοκαίρι 2018 στη Ρωσία. Μία παρέα από κατοίκους ενός χωριού εκμεταλλεύονται την ηλιόλουστη μέρα και βγαίνουν στην ύπαιθρο να μαζέψουν μανιτάρια. Ξαφνικά, βρίσκονται αντιμέτωποι με το... κενό! Στη μέση ενός τεράστιου χωριαφιού έχει εμφανιστεί από το πουθενά μία τεράστια και βαθιά τρύπα!

Όλα τα παραπάνω καταγράφηκαν λίγο έξω από το χωριό Neledino, στην επαρχία Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας. Μία ομάδα κατοίκων του χωριού βγήκαν να μαζέψουν μανιτάρια. Μπροστά τους είχε σχηματιστεί μία τρύπα που θα μπορούσε να χωρέσει ένα κτίριο 16 ορόφων.

Η τεράστια αυτή τρύπα δημιουργήθηκε μέσα σε ένα βράδυ. Δεν προηγήθηκε έκρηξη, σεισμός, ή έστω και ένας περίεργος θόρυβος, ώστε να έχει προϊδεάσει τους κατοίκους του ρωσικού χωριού. Η τρύπα δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το... πουθενά.

«Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος άνθρωπος, καθώς το μάζεμα των μανιταριών αποτελεί παράδοση στην περιοχή», τόνισε ένας ντόπιος κάτοικος.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ειδικά κλιμάκια για την εξέταση της μεγάλης αυτής τρύπας, καθώς το φαινόμενο έχει αρχίσει και γίνεται πιο συχνό σε πολλές περιοχές του πλανήτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...