Το twitter για τους πυροσβέστες: Κάποιοι ήρωες δεν φοράνε κάπα (Εικόνες)

Δημοσίευση: 25 Ιουλίου 2018, 8:14 μμ

Στους αφανείς ήρωες που φαίνονται πολλοί μικροί μπροστά στην πυρκαγιά, αλλά έχουν μεγάλη ψυχή υποκλίνονται οι χρήστες του διαδικτύου.


Συγκεκριμένα, Έλληνες και ξένοι φαίνεται πως δεν έχουν ξεχάσει τους πυροσβέστες, οι οποίοι ρίχτηκαν στις φλόγες σε Μάτι και Κινέτα.

Ηδη από την πρώτη μέρα της ανείπωτης τραγωδίας κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δείχνουν την γενναιότητα, την ανθρωπιά, αλλά και την σκληρή δουλειά και κούραση των πυροσβεστών.

Στους αφανείς ήρωες υποκλίνονται οι χρήστες του διαδικτύου Στους αφανείς ήρωες υποκλίνονται οι χρήστες του διαδικτύου

Έχοντας εχθρό τους  τον αέρα και μόνο μερικές πυροσβεστικές μάνικες με νερό στην διάθεσή τους, πολλοί από τους πυροσβέστες έδειξαν μεγαλείο ψυχής, βοηθώντας πολλούς συνανθρώπους τους αλλά και αβοήθητα ζώα.


Φωτογραφίες όπου οι ίδιοι φαίνονται να δίνουν νερό σε κουτάβια και χελώνες, να σώζουν καναρίνια και να παίρνουν στην αγκαλιά τους αβοήθητους πολίτες κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Οι πυροσβέστες έδειξαν μεγαλείο ψυχής, βοηθώντας πολλούς συνανθρώπους τους αλλά και αβοήθητα ζώα.Οι πυροσβέστες έδειξαν μεγαλείο ψυχής, βοηθώντας πολλούς συνανθρώπους τους αλλά και αβοήθητα ζώα.

Τα μηνύματα στο Twitter προς τιμήν των αφανών ηρώων είναι δεκάδες, ενώ πολλοί αναφέρουν πως το «Μπράβο» είναι λίγο γι΄αυτούς τους ανθρώπους και πως η λέξη «Σεβασμός» και «Ευχαριστώ» δεν αρκούν για όσα έχουν κάνει.

Δίνουν νερό σε κουτάβια και χελώνες, να σώζουν καναρίνια και να παίρνουν στην αγκαλιά τους αβοήθητους πολίτεςΔίνουν νερό σε κουτάβια και χελώνες, να σώζουν καναρίνια και να παίρνουν στην αγκαλιά τους αβοήθητους πολίτες

Πάντως να σημειωθεί πως εκτός από τους πυροσβέστες, υπάρχουν κι άλλοι αφανείς ήρωες που μέχρι και τώρα προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν.

 Πολλοί αναφέρουν πως το «Μπράβο» είναι λίγο γι΄αυτούς τους ανθρώπους Πολλοί αναφέρουν πως το «Μπράβο» είναι λίγο γι΄αυτούς τους ανθρώπους

Νοσοκομειακοί υπάλληλοι, εθελοντές, ντόπιοι, απλοί κάτοικοι της Αθήνας, διασώστες του Ερυθρού Σταυρού και πολλοί άλλοι προσπαθούν κι αυτοί κάνοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν σε πρώτο βαθμό την ανείπωτη αυτή τραγωδία.

 Φωτογραφίες δείχνουν την σκληρή δουλειά και την κούραση των πυροσβεστών. Φωτογραφίες δείχνουν την σκληρή δουλειά και την κούραση των πυροσβεστών.

«Είσαι ασφαλές τώρα»...Την ώρα που πυροσβέστης σώζει ένα νεογέννητο μωρό«Είσαι ασφαλές τώρα»…Την ώρα που πυροσβέστης σώζει ένα νεογέννητο μωρό

Οι πυροσβέστες δεν ξεχνούν και τους φίλους μας τα τετράποδα!Οι πυροσβέστες δεν ξεχνούν και τους φίλους μας τα τετράποδα!