Παναθηναϊκός: Διπλό «όχι» Παππά και δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου

Δημοσίευση: 5 Ιουλίου 2018, 2:52 μμ

Δίχως τον Νίκο Παππά στο ρόστερ του είναι εξαιρετικά πιθανό να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η υπόθεση της παραμονής του Έλληνα γκαρντ στο «τριφύλλι» εξελίσσεται σε σίριαλ, με τον 28χρονο άσο να απαντά αρνητικά σε δύο προτάσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.


Σύμφωνα με την πλευρά του «τριφυλλιού», ο Παππάς προοριζόταν για τη θέση του βασικού σούτινγκ γκαρντ. Οι «πράσινοι» του κατέθεσαν πρόταση για τετραετές συμβόλαιο (1+1+1+1 με οψιόν του συλλόγου), το οποίο περιλάμβανε κλιμακωτή αύξηση των αποδοχών κάθε καλοκαίρι. Ωστόσο, ο Έλληνας άσος αρνήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός του κατέθεσε και νέα πρόταση, προσφέροντας του κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές κοντά στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. 600 χιλιάδες τον πρώτο χρόνο και 700.000 τον δεύτερο). Η απάντηση του Παππά ήταν και πάλι αρνητική.

Το δεύτερο «όχι» του Έλληνα γκαρντ προκάλεσε και την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος τον έχει στηρίξει στο παρελθόν. Πλέον οι «πράσινοι» καλούνται να στραφούν σ’ άλλες λύσεις, με το μέλλον του Παππά στον Παναθηναϊκό να είναι εξαιρετικά αβέβαιο.