Κοινωνία

Ομολογία 24χρονου για τη δολοφονία στο Ρέθυμνο – Παραδόθηκε ο αδερφός του

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου ο 24χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 63χρονου κτηνοτρόφου στο Άνω Μέρος Αμαρίου, αλλά και ο 25χρονος αδελφός του, που σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 24χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός πυροβόλησε και σκότωσε τον κτηνοτρόφο.

«Όταν πήγα είχε γίνει το κακό»

Από την πλευρά του ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδελφός του, παραδόθηκε μεν υπό καθεστώς ασφυκτικής πίεσης ωστόσο αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα. «Όταν πήγα εγώ, είχε ήδη γίνει το κακό» φέρεται να δήλωσε.

Σε βάρος του 24χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στον αδελφό του για συνέργεια, ενώ  και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Η κηδεία του 63χρονου έγινε το μεσημέρι στο Άνω Μέρος, μέσα σε κλίμα οργής και οδύνης αλλά και με ισχυρή την αστυνομική παρουσία στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...