Κοινωνία

Εκκληση για αίμα για την 30χρονη μητέρα και το μωρό της από το τροχαίο στο Κιλκίς


Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η 30χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε μαζί με την κόρη της το πρωί της Δευτέρας σε τροχαίο στο Κιλκίς.

Το τροχαίο σημειώθηκε τη Δευτέρα μετά τις 11.30 το πρωί στην επαρχιακή οδό Άνω Ποταμιά, στο νομό Κιλκίς. Το όχημα που οδηγούσε η 30χρονη εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Το μωρό που κυοφορούσε γεννήθηκε πρόωρα και βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου  και το 9χρονο κοριτσάκι.

Υπάρχει, ωστόσο, μεγάλη ανάγκη για αίμα και συγκεκριμένα ομάδα αίματος 0 αρνητικό (R 0-) και οι αιμοδότες πρέπει να απευθύνονται στην Αιμοδοσία Κιλκίς στα στοιχεία ασθενούς  Μαρία Γκειβανίδου του Ζαχαρία (ώρεςς 9-13:00 το πρωί στο Νοσοκομείο Κιλκίς) και στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...