Κοινωνία

Δράμα δίχως τέλος! Πατέρας ακύρωσε τη βάπτιση του εξάμηνου γιου του που πέθανε στο Μάτι -Χαροπαλεύει η γυναίκα του

Όσο περνάνε οι μέρες ο πόνος και τα γιατί μεγαλώνουν. Οι ανθρώπινες ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους 84 ανθρώπους που χάθηκαν τόσο άδικα και τόσο παράλογα στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής συγκλονίζουν.

Ο πάτερ Δωρόθεος, μίλησε στο STAR και αποκάλυψε ένα περιστατικό που πραγματικά ραγίζει καρδιές. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες το πρωί τον επισκέφθηκε ένας συντετριμμένος πατέρας.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να ακυρώσει τη βάπτιση του γιου του που ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Σεπτεμβρίου. Το έξι μηνών αγοράκι πέθανε στη μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι τη Δευτέρα.

Όπως είπε ο ιερέας, στη συνέχεια ο τραγικός πατέρας άναψε ένα κερί στη χάρη της Αγίας Παρασκευής που γιορτάζε χθες και προσευχήθηκε για τη σύζυγό του που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι το πρώτο θύμα της τραγωδίας, το μόλις 6 μηνών βρέφος που βρήκε τραγικό θάνατο στις φλόγες, ήταν παιδί πυροσβέστη που επιχειρούσε την ίδια ώρα στα πύρινα μέτωπα σε Ραφήνα, Μάτι και Νέο Βουτζά, όπως αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος.

Η φρίκη όμως δεν σταματά εδώ. Οι γονείς του βρέφους ήταν συγγενής της τραγικής οικογένειας Φύτρου, η οποία ξεκληρίστηκε. Πρόκειται για την 13χρονη Εβίτα Φύτρου που βρήκε τον θάνατο όταν πήδηξε από γκρεμό για να σωθεί από τις φλόγες, ενώ ο 11χρονος αδερφός της Αντρέας και ο πατέρας της Γρηγόρης Φύτρος βρέθηκαν απανθρακωμένοι.

Η ανταποκρίτρια της Guardian, Elena Smith, μίλησε με τη γιαγιά του αδικαχομένου βρέφους, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της και μητέρας του βρέφους, Μαργαρίτας, που παλεύει για τη ζωή της.

«Ο εγγονός μου ήταν έξι μηνών, δεν είχε καν βαφτιστεί. Πέθανε στα χέρια της Μαργαρίτας και τώρα εκείνη είναι στην εντατική. Τους βρήκαμε και τους δυο στη θάλασσα περίπου πέντε ώρες αφότου η πυρκαγιά έφτασε στο Μάτι» αποκάλυψε η γιαγιά του μωρού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...