Κοινωνία

Άρτα: Τέρατα τον σκότωσαν και τον διαμέλισαν – Τον χτυπούσαν με τσεκούρι ακόμα και μετά τον θάνατό του!

Φρίκη και αποτροπιασμός από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται στην Άρτα. Σοκαρισμένοι ακόμα και έμπειροι αστυνομικοί από τις σκληρές εικόνες...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της άγριας δολοφονίας του 32χρονου Πακιστανού εργάτη, που διαπράχθηκε χθες το πρωί, στο χωριό Άγιος Σπυρίδωνας στην Άρτα.

Ο άτυχος Πακιστανός που εργαζόταν σε επιχείρηση με ακτινίδια στον Κάμπο της Άρτας βρέθηκε δολοφονημένος και ακρωτηριασμένος σε αποθήκη, στον χώρο του συσκευαστηρίου των ακτινιδίων.

Οι πληροφορίες προκαλούν αποτροπιασμό. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τα δύο κάτω άκρα του Πακιστανού, με τις έρευνές τους να στρέφονται στο στενό περιβάλλον του 32χρονου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα θανατηφόρα τραύματα ήταν στο κεφάλι απο αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, ενώ ο 32χρονος φέρει και ένα μεγάλο μεταθανάτιο τραύμα απο τσεκούρι στην κοιλιά.

Η τοπική κοινωνία στην Άρτα είναι συγκλονισμένοι. Όλοι όσοι γνώριζαν τον άτυχο άντρα μιλούν για έναν ήσυχο άνθρωπο που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την ανεξήγητης αγριότητας δολοφονία εκτιμούν ότι το κίνητρο ήταν κάτι περισσότερο από τη ληστεία, αν και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη εάν και τι έχει κλαπεί. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροτομή και ήδη ανακρίνονται ομοεθνείς του θύματος που είχαν φιλικές ή εργασιακές σχέσεις μαζί του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ