Ρωσία

Ο Πούτιν καλεί τους Ρώσους να δείχνουν με ενεργό τρόπο την αγάπη τους για τη χώρα τους

Με εορτασμούς σε όλη την χώρα εορτάσθηκε η Ημέρα της Ρωσίας, με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να καλεί τους πολίτες να αγαπήσουν τη χώρα τους.

Ο Ρώσος πρόεδρος τιμώντας την σημερινή μέρα παρασημοφόρησε διακεκριμένους Ρώσους πολίτες, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το μέλλον της Ρωσίας είναι διασφαλισμένο χάρη στους ταλαντούχους και εργατικούς πολίτες της. Παράλληλα κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να δείχνουν με ενεργό τρόπο την αγάπη τους για την Ρωσία, τονίζοντας ότι αυτό συνιστά εγγύηση για την κυριαρχία της, ενώ τους προέτρεψε να οραματίζονται συμμετέχοντας στην οικοδόμηση μιας ευημερούσας χώρας.

«Σήμερα είναι γιορτή, είναι η Ημέρα της Ρωσίας. Και καθένας από εμάς σκέφτεται αναμφίβολα το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον της Ρωσίας... και τα θεμέλια του μέλλοντος αυτού δημιουργούντα σήμερα, από ταλαντούχους, σημαντικούς εργατικούς ανθρώπους», είπε ο Πούτιν κατά την διάρκεια της επίσημης δεξίωσης.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να δείχνουν με ενεργό τρόπο την αγάπη τους για την Ρωσία, τονίζοντας ότι αυτό συνιστά εγγύηση για την κυριαρχία της.

«Σήμερα, ο ενεργός τρόπος με τον οποίο δείχνει κανείς την αγάπη του για την Ρωσία, η υπευθυνότητα του καθενός έναντι της, η ετοιμότητα του καθενός να συμμετάσχει στην επίλυση των εθνικών στόχων αλλά και των εξίσου σημαντικών στόχων της καθημερινότητας, συνιστούν την εγγύηση για την σταθερότητα της κυριαρχίας της χώρας μας και ένα σίγουρο στήριγμα για την αποτελεσματική υπεράσπιση των εθνικών της συμφερόντων», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια ομιλίας του στην επίσημη δεξίωση που διοργανώθηκε για την Ημέρα της Ρωσίας.

«Γνωρίζουμε καλά πόσο πλούσια είναι η Ρωσία με τους ταλαντούχους, έξυπνους, τολμηρούς ανθρώπους που διαθέτει. Οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να πετύχουν εντυπωσιακές επιτυχίες, να επιτύχουν θα έλεγε κανείς το ακατόρθωτο» δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν. Παράλληλα κάλεσε τους Ρώσους να μην επαναπαύονται με τα όσα έχουν πετύχει, αλλά να οραματίζονται και μαζί να προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους που βάζουν.

«Όλοι μας θέλουμε την ευημερία της χώρας μας, ενεργό συμμετοχή σε μια ανάπτυξη με τομές που εξυπηρετεί τους ανθρώπους» είπε ο Ρώσος πρόεδρος στο τέλος της ομιλίας του, προτείνοντας στους παρευρισκομένους πρόποση «υπέρ της Ρωσίας».

Πούτιν2

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...