Οπλικά συστήματα

Leopard 2a7 - T14 Armata: Η σύγκρουση των δύο θηρίων - Οι τεχνολογικές καινοτομίες των δύο υπερόπλων (Βίντεο)


Το Leopard 2a7 και το T14 Armata αποτελούν υπερσύγχρονα άρματα μάχης και το καμάρι του γερμανικού και ρωσικού στρατού αντίστοιχα. Αμφότερα διαθέτουν μεγάλη ισχύ πυρός, ενισχυμένη θωράκιση και ενσωματώνουν τεχνολογικές καινοτομίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Οι πιθανότητες ρωσικά και γερμανικά άρματα να συναντηθούν σε κάποιο μελλοντικό πόλεμο στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Ωστόσο, οι εικόνες από την δράση τους είναι παραπάνω από απολαυστικές. Στο βίντεο που ακολουθεί τα δύο άρματα επιδεικνύουν τις φοβερές ικανότητες τους, παρατίθενται πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους και τις δυνατότητές τους στο πεδίο της μάχης.

Το Leopard είναι εξοπλισμένο με το πυροβόλο L55 120 mm της Rheinmetall . Έχει καλύτερη ακρίβεια πυρός και μεγαλύτερο βεληνεκές, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις των Leopard 2. Από την άλλη πλευρά, το Armata είναι εξοπλισμένο με μη επανδρωμένο πυργίσκο και διαθέτει πυροβόλο 125mm.

Δείτε παρακάτω στο σχετικό βίντεο τις εντυπωσιακές εικόνες που προσφέρουν τα δύο άρματα:

https://www.youtube.com/embed/3deHEdQ03B0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...