Κοινωνία

Χειροπέδες στον Νιγηριανό «ντίλερ των Εξαρχείων» - Τον συνέλαβαν πριν «το σκάσει» με το ΚΤΕΛ

Στη φάκα της Αστυνομίας πιάστηκε ο Νιγηριανός ντίλερ των Εξαρχείων που έφυγε από το στρατηγείο του φορτωμένος με 1,6 κιλά κάνναβη για να πάει στη Θεσσαλονίκη να το πουλήσει.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων, τον έπιασαν τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο ΚΤΕΛ από το Πεδίο του Άρεως με προορισμό τη Βόρεια Ελλάδα για να σπρώξει το εμπόρευμα του και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος, θα παρέμενε μόλις λίγες ώρες στην Θεσσαλονίκη καθώς στην τσέπη του βρέθηκε και το εισιτήριο της επιστροφής. Η σύλληψη του Αφρικανού εμπόρου ναρκωτικών που με έδρα διαμέρισμα - καβάντζα στο άβατο των Εξαρχείων, είχε ανοίξει την “βεντάλια” των παράνομων δραστηριοτήτων του και στη Θεσσαλονίκη έγινε αργά το βράδυ της 30ης Μαίου.

Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για τη δράση του, τον παρακολούθησαν και στις 23:30, ενώ επιβιβαζόταν στο λεωφορείο για τη Θεσσαλονίκη τον πλησίασαν και αιφνιδιαστικά του πέρασαν χειροπέδες.

Στην βαλίτσα του, βρέθηκαν 1.6 κιλά κάνναβης και το εισιτήριο της επιστροφής ενώ την επόμενη ημέρα, μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ