Κόσμος

Φρίκη! Τεράστιο κλαδί καρφώθηκε στον ώμο 36χρονου κι εκείνος φώναζε «Είμαι ο Groot»

Μετά από το τρομακτικό ατύχημα που είχε με το ανεμόπτερό του, αφού είχε την ψυχραιμία να κάνει και χιούμορ με τους γιατρούς, είναι πράγματι αξιοθαύμαστο. Ο λόγος για τον Λευκορώσο Ιβάν Κρασούσκι, ο οποίος πετούσε με ανμεόπτερο και καρφώθηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα ένα χοντρό κλαδί να διαπεράσει τον ώμο του. 

Όταν λοιπόν έφτασε στο νοσοκομείο, έκανε πλάκα με το ατύχημά του, λέγοντας: «Είμαι ο Groot», τον χαρακτήρα από την ταινία «Οι φύλακες του Γαλαξία», ένα δέντρο δηλαδή που περπατάει. Από την στιγμή που φτάνει στο νοσοκομείο, εκείνος εξακολουθεί να γελά, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να δει το τραύμα του.

«Όλοι γνωρίζουν τέλος πάντων, ότι οι γιατροί θα διαρρεύσουν τις φωτογραφίες, οπότε δεν έχω κάτι να κρύψω. Κοιτάξτε!», φαίνεται να λέει ο Κρασούσκι. Ο στωικός Λευκορώσος είναι γεμάτος αίματα, κάθεται σε ένα κρεβάτι, ενώ το κλαδί παραμένει καρφωμένο αγέρωχα μέσα στον ώμο του. Εξήγησε, ότι αρχικά ένιωσε τυχερός που δεν έπαθε τίποτα.

«Σκέφτομαι, έπεσα τόσο μαλακά, όλα είναι οκ. Σηκώθηκα να φύγω και τότε ένιωσα κάτι να με... κρατά πίσω. Κοίταξα και είδα αυτό το γιγάντιο κούτσουρο. Έσκισα το μπλουζάκι μου και είδα μέσα στον ώμο μου ένα κλαδί, χοντρό σαν καρπούζι», σημείωσε.

Στο σημείο έφρασε ένας πρώην συμμαθητής του και τον βοήθησε να φύγει από το σημείο της πτώσης, κρατώντας τις άκρες του κλαδιού.

«Πολλοί άνθρωποι ήρθαν και το είδαν. Μου είπαν: "είσαι τρελός; εάν το βγάλεις, θα πεθάνεις από αιμορραγία". Κι εγώ ήμουν κάπως έτσι: Είμαι ο Groot!», ανέφερε χαριτολογώντας.

Όσο για το συμπαθές κινούμενο δέντρο, τον Groot, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην επιτυχία του 2014 «Φύλακες του Γαλαξία» έγινε η πιο καλτ φιγούρα σε ταινία με σούπερ ήρωες, ενώ τη φωνή του στον δάνεισε ο Βιν Ντίζελ.

groot_2

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...