Κόσμος

Φρίκη! Βρέθηκε καταυλισμός κακοποίησης παιδιών - Δένουν τα παιδιά σε δέντρα (Εικόνες)

Ένα άντρο παιδεραστών με υπόγειο καταφύγιο κι ένα δέντρο, όπου έδεναν και κακοποιούσαν σεξουαλικά τα ανήλικα θύματά τους, λέει ότι εντόπισε σε απόμερη περιοχή του Τουσόν της Αριζόνα μια ομάδα αυτόκλητων τιμωρών.

Οι Veterans on Patrol, που βοηθούν άστεγους βετεράνους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, βρήκαν στο υπόγειο παιχνίδια, ανάμεσά τους και μια γυμνή κούκλα Barbie, παιδικά ρούχα, πορνογραφικό υλικό καθώς και λιπαντικές κρέμες και το όνομα “Madie” χαραγμένο στο δέντρο και θεωρούν ότι ο εγκαταλελειμένος καταυλισμός χρησιμοποιείτο για τους βιασμούς ανήλικων θυμάτων τράφικινγκ.

Υπέδειξαν το σημείο στην αστυνομία, αλλά οι επιθεωρητές που το ερεύνησαν πιστεύουν ότι μάλλον χρησιμοποιείτο ως καταυλισμός αστέγων.

Ωστόσο, ο Τζον Μακλέιν, εφημέριος συνοικίας κοντά στην περιοχή, επιμένει ότι το δέντρο με την κούνια και τα δεσμά που εντόπισε χρησιμοποιείτο για το βιασμό παιδιών. «Είμαι υπέρμαχος των δικαιωμάτων των αστέγων εδώ και μια δεκαετία κι έχω δεν πολλούς καταυλισμούς τους. Υπήρξαν κι εγώ άστεγος και ουδέποτε είδα κάτι τέτοιο», είπε στη βρετανική εφημερίδα The Sun. «Είχε μια αυτοσχέδια φυλακή και λόγω των αντικειμένων που βρέθηκαν σίγουρα έμοιαζε με αυτοσχέδια φυλακή για παιδιά. Απ’ αυτά που είδα δεν μπορώ να φανταστώ ότι ήταν κάτι άλλο απ’ αυτό που σκεφτόμαστε: ένας καταυλισμός για ανήλικα θύματα τράφικινγκ».

Η αστυνομία του Τουσόν θεωρεί ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας: «Αστυνομικοί και επιθεωρητές ερεύνησαν ενδελεχώς το σημείο, μίλησαν με τους καταγγέλλοντες και συνέλεξαν στοιχεία. Βάσει της έως τώρα έρευνας δεν προκύπτει ότι ο καταυλισμός αυτός χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα, περιλαμβανομένης και της σωματεμπορίας. Μάλιστα ερευνήσαμε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο το σημείο μετά από έναν αβάσιμο ισχυρισμό ότι μπορεί να έχει ταφεί κάποια σορός εκεί, αλλά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...