Εσωτερική Ασφάλεια

Τρόμος σε τράπεζα στη Λυκόβρυση - Με βαριοπούλες και όπλα λήστεψαν τράπεζα

Εννέα και μισή το πρωί, ένοπλοι έσπασαν την πλαϊνή είσοδο τράπεζας με βαριοπούλες και εισέβαλαν στο χώρο σκορπώντας τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες.

Οι ληστές φαίνεται ότι γνώριζαν πως η κύρια είσοδος της τράπεζας είναι θωρακισμένη και έτσι εισέβαλαν από το πλάι. Αφού διέλυσαν με τις βαριοπούλες την πλαϊνή είσοδο μπήκαν με τα όπλα στα χέρια στο υποκατάστημα.

Οι ληστές φορούσαν κράνη μηχανής για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους. Με την απειλή των όπλων (μάλιστα ο ένας από τους δυο δράστες κρατούσε πολεμικό τύπου καλάσνικοφ) ανάγκασαν δύο ταμίες να τους παραδώσουν τα χρήματα και με γρήγορες κινήσεις βγήκαν από το υποκατάστημα, ανέβηκαν σε μηχανή που είχαν αφήσει κοντά στην τράπεζα και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Παρά την άμεση ενημέρωση της αστυνομίας και παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος των δύο ληστών.

Οι αστυνομικοί έχουν πάντως στα χέρια τους ένα πολύτιμο στοιχείο. Ο ένας από τους δύο ληστές σπάζοντας την είσοδο της τράπεζας κόπηκε από τα γυαλιά με αποτέλεσμα να τρέξει αίμα. Έτσι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το DNA του.

Παράλληλα και καθώς φαίνεται από την ποσότητα του αίματος ότι ο ληστής έχει τραυματιστεί σοβαρά γίνονται έρευνες και σε νοσοκομεία και ιατρεία.

Στο παρελθόν η αποκαλούμενη και συμμορία με τις βαριοπούλες σκορπούσε τον τρόμο “χτυπώντας” σε υποκαταστήματα τραπεζών. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τα μέλη της. Η σημερινή ληστεία θυμίζει έντονα τον τρόπο δράσης της συμμορίας και έτσι οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα το ενδεχόμενο να υπάρχουν μιμητές ή και ασύλληπτα μέλη της παλιάς συμμορίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...