Κόσμος

Τρομακτικές εικόνες! Έτρεχε να περάσει, γλίστρησε και τη χτύπησε αυτοκίνητο

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που η 22χρονη Minerva F.S. διασχίζει τρέχοντας τον δρόμο ενώ μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο. Γλίστρησε στον δρόμο και την πάτησε αυτοκίνητο.

Η 22χρονη, που φορά ψηλοτάκουνα, φαίνεται να προσπαθεί να περάσει από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίες βιαστικά. Μιλούσε στο τηλέφωνο και φαίνεται πως δεν πρόσεξε τη στιγμή που βγήκε τρέχοντας προς την τρίτη λωρίδα.

Γλίστρησε στον δρόμο και έπεσε μπροστά στις ρόδες του διερχόμενου αυτοκινήτου. Πιάστηκε κάτω από τους τροχούς και την έσυρε για μικρή απόσταση μέχρι να σταματήσει ακαριαία ο οδηγός.

Σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο

Οι έντρομοι μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν την τραυματισμένη γυναίκα. Η Minerva μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κατάγματα στο αριστερό γόνατο και τον αγκώνα, τραύματα στο δεξί της χέρι και μελανιές σε όλο της το σώμα. Η κατάστασή της είναι σταθερή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης διέσχιζε τον πολυσύχναστο δρόμο ενώ βρισκόταν μόλις 50 μέτρα από τη διάβαση πεζών.


Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...