Πολιτική

«Τρελάθηκε» με την κωλοτούμπα της Δούρου ο Άδωνις

Η απίστευτη… κωλοτούμπα της Ρένας Δούρου για τον ΧΥΤΥ στον Γραμματικό «τρέλανε» τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η περιφερειάρχης Αττικής ξεκαθαρίζει, κατά τη διάρκεια ομιλίας της, ότι ο ΧΥΤΥ στον Γραμματικό θα ανοίξει. «Το Γραμματικό θα ανοίξει και θα ανοίξουν και άλλα τέσσερα», σημειώνει η κ. Δούρου και συμπληρώνει: «τελεία, παύλα, παρένθεση». Συμπληρώνει δε, ότι «η Δούρου θα χωροθετήσει και κανονίστε να είστε με τις μαύρες σημαίες. Εγώ θα είμαι απέναντι».

Από τη δική του πλευρά, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει: «Το ανεβάζω πάλι διότι τρελαίνομαι! Όλος ο Σύριζα έκανε επανάσταση στο Γραμματικό. Έκαιγαν τα πάντα, απειλούσαν, έβριζαν κλπ και τώρα ''η Δούρου θα χωροθετήσει και οποίος τολμήσει ας πάει απέναντι...''... αν δεν το είδατε δείτε το!»

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1011514089544220673

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...