Κόσμος

Το «τερμάτισαν» οι Τούρκοι με την «Οθωμανική» προπαγάνδα της αμυντικής βιομηχανίας! (βίντεο)


Το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας, γνωστό για τις προπαγανδιστικές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσε στην δημοσιότητα νέο "διαφημιστικό-προπαγανδιστικό" βίντεο, υπερπαραγωγή, αντίστοιχου ύφους και αισθητικής με το βίντεο που κυκλοφόρησε για την Άλωση της Πόλης πριν περίπου μια εβδομάδα, όπως αναφέρει το onalert.

Λιγότερο από 20 μέρες πριν τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία και η μηχανή προπαγάνδας του "Σουλτάνου" Ερντογάν δουλεύει πυρετωδώς, προσπαθώντας να προωθήσει το μεγάλο νεο-Οθωμανικό όραμα του τούρκου προέδρου και να καταστήσει αυτόν ως τον υπερασπιστή της ένδοξης αυτής ιστορικής κληρονομίας έναντι του Κεμάλ και των σημερινών υποστηρικτών του οράματος και τον ιδεών του.

Ύστερα από τον βίντεο υπερπαραγωγή που δόθηκε στην δημοσιότητα την ημέρα της επετείου της Άλωσης της Πόλης, το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας δημοσίευσε και νέο βίντεο με τίτλο "Η μεγαλύτερη έμπνευση μας, το ένδοξο παρελθόν μας", το οποίο παρουσιάζει τους πολεμιστές των Οθωμανών, πεζούς, έφιππους, τοξότες και ναυτικούς, να μετατρέπονται με την σκηνοθετική και τεχνολογική αρωγή στα νέα εγχώριας παραγωγής οπλικά συστήματα.

https://twitter.com/SavunmaSanayii/status/1003650902513811456?ref_src=twsrc%5Etfw

Οι έφιπποι καβαλάρηδες γίνονται άρματα μάχης ALTAY, τα βέλη που σκίζουν τους αιθέρες σε πυραύλους και drones Bayraktar, τα ανιχνευτικά γεράκια σε ελικόπτερα ΑΤΑΚ και οι ναύτες που τραβούν κουπί σε υπερσύγχρονες φρεγάτες και άλλα πολεμικά πλοία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...