Πολιτική

Το Σκοπιανό φέρνει πολιτικές εξελίξεις: “Αιτία «διαζυγίου» με τον ΣΥΡΙΖΑ μια συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία»” - Θα πράξουν το αυτονόητο οι ΑΝΕΛ;

Μεγάλη αναταραχή και εξελίξεις φέρνει το Σκοπιανό στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ πριν λίγο προχώρησε σε δηλώσεις βόμβα που θα συζητηθούν. 

Μην ξεχνάμε πως ο Δ. Καμμένος αποτελεί άτυπα το νο2 των ΑΝΕΛ, καθώς ο λόγος του περνάει και έχει τις περισσότερες εμφανίσεις στα τηλεοπτικά πάνελ απο οποιονδήποτε βουλευτή των ΑΝΕΛ.

«Αν δώσουμε στα Σκόπια τον όρο Μακεδονία και την μακεδονική γλώσσα, είναι μια μεγαλειώδης και ιστορική ήττα της Ελλάδας», ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Δυστυχώς, τον όρο πλέον το δώσαμε σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Καλές οι δηλώσεις,  βρίσκουν σύμφωνουν όλους τους Ελληνες πατριώτες, όμως θα περάσει στο επόμενο βήμα το κόμμα των ΑΝΕΛ;

Το Σκοπιανό ήταν όπως θυμόμαστε μία κόκκινη γραμμή για τον Π. Καμμένο. Το να διαφωνείς με τις διαπραγματεύσεις, να μην ψηφίζεις, αλλά να στηρίζεις την Κυβέρνηση, είναι διπροσωπία.

Γνωρίζουν ότι υπάρχει το μαξιλαράκι ασφαλείας λόγω ΚΙΝΑΛ, Ποταμιού στο Σκοπιανό. Ομως τώρα είναι η στιγμή να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις.

Στη συνέχεια ο βουλευτής, επανέλαβε την θέση του κόμματος του «όχι σε οποιαδήποτε χρήση του όρου Μακεδονία, όχι στη μακεδονική γλώσσα».

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες σχετικά με την διαπραγμάτευση, ανέφερε, «για εμένα η μεγαλύτερη ήττα είναι η γλώσσα και η ταυτότητα. Τους δώσαμε περισσότερα από όσα φαντάζονταν.

Όπως σημείωσε ο κ. Καμμένος, «θα τη δούμε τη συμφωνία, μία ημέρα, δυο ημέρες, να δούμε αν έρθει στην Βουλή, να δούμε το επίσημο κομμάτι».

Ωστόσο, τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, «εννοείται ότι θα την καταψηφίσουν».

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα μπορούσε το Σκοπιανό, ναι είναι θέμα για χωρίσουν οι δρόμοι, των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Καμμένος, ανέφερε: «Θα μπορούσε να είναι στη λίστα των λόγων που μπορεί να χωρίσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Eμείς ξαναθέτουμε το ερώτημα. Θα προβούν οι ΑΝΕΛ στο επόμενο βήμα; Στήριξη της Κυβέρνησης και διαφωνία στο Σκοπιανό είναι υποκρισία. Ξεκάθαρα πράγματα. Ταυτόχρονα οι ΑΝΕΛ με μη στήριξη στη Κυβέρνηση θα έστελναν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Πεδίο δόξης λαμπρό λοιπόν...

Δείτε βίντεο με τον Δ. Καμμένο: 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=183&v=hOwd7eVu-qM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ